6 april 2014

Nu lägger jag mig ner och tar en paus

RYGGVILA Ganska bekvämt och dessutom kommer alla åt att klia mig på magen. Det är skönt. Som du ser togs den här bilden i Frankrike.

Eftersom vi kan förvänta oss en vinter, tar husse och smiter iväg. Jag behöver också vila upp mig. Jag har mitt favoritställe: min resursfamilj.
Vart husse ska åka iväg till, har jag ingen aning om. Han kanske skickar ett e-mail då och då, så kan vi ju gissa tillsammans. I vilket fall som helst kommer bloggen att bli väldigt oregelbunden. Men efter så där 11 dagar är jag tillbaka med full kraft.


När husse är borta och jag vilar mig, kan ju du vara lite aktiv istället.

Fråga mig vad du vill

Är det något du undrar över? Fråga på bara. Jag lovar att svara på alla frågor. Somliga till och med sant. Om jag har lust.
Husse läser och jag svarar.

Vad vill du läsa på min blogg

Inget är så bra så det inte kan bli bättre. Eventuellt min blogg då. Och jag förstås. Men det är kanske något du saknar? Jag uppfyller gärna dina önskningar – om jag kan.

Under tiden kan du titta på olika sätt att vila sig, som jag tillämpar.

Hej så länge
Sverker

Leg. paushund

SOLVILA I Italien är det väldigt varmt. Då ska man vila. Egentligen är det bättre att vila i skuggan, men jag måste också ha kontroll över min flock. Detta är ett exempel på de dilemman som ständigt dyker upp i Toscana varje gång jag är där.

MATTVILA När jag var hos farfar fick jag vara överallt, men helst inte håra ner de äkta mattorna. Det är därför jag ligger så still, så inga hårstrån ska lossna.

VAKTVILA När man är barnvakt kan man aldrig slappna av helt. Här tar till exempel Felicia och jag en paus, men jag är på pass. Så även om jag vilar benen, så kopplar jag aldrig av skärpan. Nåde den tjuv, bandit eller rövare, som närmar sig Felicia.

UTSLAGEN Så här kan det bli efter en fest i Frankrike. Alla vid bordet hade varit väldigt generösa mot mig – utom min husse. Det var arbetsamt att hålla koll på vilka som åt och var jag kunde få en bit. Efter en sådan måltid behöver man ta igen sig.

2 kommentarer:

  1. Ingen stilig och klok Sverker på 11 dagar...det blir en lång väntan! Men ha det bra och vila ut. Kanske det blir mycket fördisk för dej. Hälsningar Tora!

    SvaraRadera
  2. Vila så mycket du bara kan fina lilla Sverker. Ha en skön semester, så hoppas jag vi hörs och ses snart./Nils-Ingemar

    SvaraRadera