9 april 2014

Kort från husses resa utan Sverker

DIMMIGT I den här stan regnar det alltid, eller är dimma. För det mesta båda, påstår husse. Den här stan använder man till att åka färja ifrån.

Så kom det då äntligen några kort från husses resa. Jag måste tillstå att det inte är mycket att hurra för, men det är ett livstecken.
Jag vet inte riktigt var korten är tagna, men det vet nog inte husse heller. Men du kan ju alltid gissa.
Tyvärr är inte jag med på någon av bilderna, vilket gör dem dåliga..


Hej så länge
Sverker

Leg. kortförmedlare

AUSTRALIEN Tydligen tog husse färjan till Australien. Där bodde han en natt. Med på Australienresan är Eloise. Hon är släkt från Amerika, som ligger en bit från just Australien.

BELGIEN Om man ändå är i Australien, så tyckte husse att man kunde åka till Belgien. I Belgien finns det stationshus, som man kan se från hotellrum.

BERG Nu närmar sig husse ett land med vita klippor. Antagligen har de tvättat klipporna med Klorin. När husse tvättar staketet hemma med Klorin, så blir det nästan vitt.

KYRKA Husse och Eloise stannade vid den här lilla kyrkan. Jag tycker nog att Tranås kyrka är lite finare. Inne i kyrkan övade en kör som lät som änglar enligt husse. Tänk vad fint det hade blivit om jag hade varit med och ylat lite.

SEVÄRT Inne i kyrkan fanns dock en riktig sevärthet. Tydligen begriper stenhuggarna i England att hundar ska äras. Månne det vara en västgötaspets?

2 kommentarer:

  1. Simon Pudels matte10 april 2014 10:57

    Jag tycker det ser ut som en pudel, jag.

    SvaraRadera
  2. Eller en jackussellterrier! /Lu

    SvaraRadera