19 mars 2014

Jag har en hemlig eldig kompis

LIVVAKT Jag har inte bara en ny kompis. Jag har fått en livvakt. Man vet aldrig vad man möter för farligheter i skogen. Rätt var det är kan det dyka upp en killersquirrel (=dödsekorre som dödar allt i sin väg).

Ibland, eller allt som oftast, tröttnar jag på min husse. Det är ju honom jag är hänvisad till. Men nu ska du tro att jag har fått en ny kompis. Lite vildare än Lucy, men framför allt mer respektingivande.

Hur har jag fått denna kamrat, undrar du säkert. Jo, jag har vänner, som kan dela med sig av sina husdjur.
Har du sett dokumentärserien Games of Thrones? Eller hört talas om? Där finns i alla fall en flicka, som har lite drakar att leka med. Senast när jag var och hälsade på henne, så blev hon jätteglad.
– Oj, vad roligt att du kom Sverker. Vill du också ha en drake. Du kan få en av mig.
Naturligtvis tackade jag ja. Husse vet inte om något än, så min drake bor i skogen. Han trivs bäst då.
När min drake blir stor, så kan jag flyga på hans rygg. Det ska bli roligt. Tänka vad Lucy (den franska kattan) ska bli snopen när jag kommer inflygande till Mantorp.
Tror du inte på mig? Titta på bilderna! Är inte de bevis nog?

Hej så länge
Sverker

Leg. kompis

HOPPSAN Jag är ju inte egentligen med i dokumentärfilmen, så det är ett litet misstag att mitt huvud tittar fram i högra hörnet. Men du måste erkänna att filmen bara skulle ha vunnit på att jag hade synts i rutan då och då.

DEKORATIVT Det blir väldigt tjusigt, för att inte säga stiligt, när min drake tar sig en sväng över sjön och sprutar eld. Han får bara elda på över vatten, på grund av brandrisken.

4 kommentarer:

  1. Du hänger med svansen, du är väl inte rädd för draken?

    SvaraRadera
  2. Inte kan väl allas vår Sverker vara rädd för något!/E-beth

    SvaraRadera