31 juli 2013

Huligan i Mantorp misshandlar fd gatflickor

SPANING Lucy, den före detta franska gatflickan, måste ständigt vara rädd. I Mantorp smyger det nämligen runt en huligan, som gärna misshandlar försvarslösa flickor. Det gäller att ständigt spana efter våldsverkaren.

Min vän Lucy har det inte lätt. Hon måste ständigt vara på vakt mot en otäck huligan, som redan en gång har attackerat den stackars katten.

Kvinnovåldet i Mantorp är utbrett. Ska kvinnor behöva oroas över att bli misshandlade när de går ut? Tänk att stackars Lucy ska behöva vara rädd även när hon är hemma. Det har hänt att en huligan har trängt sig in i hennes hem, ätit upp hennes mat och sedan misshandlat henne. Misshandeln var så svår att hon fick uppsöka kattläkare.
Dessutom var kattläkaren inte förstående för utsatta kvinnor. Han gav mer eller mindre order om att hon skulle få mindre mat.
Nu kan jag ju hålla med om att hon får onödigt tjusig mat, men ändå. Kan man få för mycket mat?
Nu har min Per lyckats med konststycket att fånga våldsmannen på bild och jag drar mig inte för att outa (=visa upp) honom.
Ser du denna otäcka huligan i Mantorp, så säg FYYYYYYY!!!!!!!

Hej så länge
Sverker

Leg. Lucyförsvarare

FLYKT Lucys nya landgång kan komma väl till pass, när hon har fått syn på våldsmannen, så hon inte råkar ut för hans vassa klor.

FÖNSTERSPANING Här kan Lucy vara ganska trygg. Reträtten till min Per är inte lång. Det gäller dock att hålla uppsikt vad den farliga katten sysslar med.

HULIGAN Ser du otäckingen där han smyger omkring i gräset? Det är klart att Lucy drar sig tillbaka. Hade jag sett honom så hade jag inte dragit mig tillbaka. Han hade minsann fått rejält med skäll och jagats iväg från grannskapet.

DETALJ Inte ser han snäll ut precis. Det syns tydligt på den här detaljförstoringen av den förra bilden. Lägg särskilt märke till de kriminella och våldsbenägna ögonen. Ser du detta fula tryne, så banna honom rejält. Han ska inte röra min Lucy!

4 kommentarer:

  1. Det var väldigt vad Du blivit mån om Lucy. Ja, innerst inne är Du allt en väldigt snäll västgötaspets. Kan hålla med dig om att den där huliganen såg grym ut. Per får väl försöka skrämma bort honom./E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han försöker väl, men jag ska dit i morgon. Och då …

      Radera
  2. Men vad nu då? Ja Lucy får för fin mat, men som du säger, FÖR MYCKET mat kan man väl inte få???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kanske man tror, men man kan få det om man är katt. Jag är hund och kan inte få för mycket mat.

      Radera