2 maj 2013

Visst firade jag Valborg

FEST En liten stund fick jag sitta vid bordet i resursmattes knä. Tyvärr fanns det ingen tallrik till mig, så jag fick sitta under bordet och lida, när de andra vräkte i sig av den goda maten.

Tranås kommun gjorde ju det stora misstaget att inte hyra in mig för att hålla vårtalet och inviga den ombyggda scenen bakom stadshuset. Tror du jag satt hemma och tjurade då? Inte alls!

Min resurshusse kom hem till mig och hämtade husse och mig. Sedan blev det betydligt mera fest än vad det hade blivit nere vid stadshuset. Vi hade det livat värre, men som vanligt var jag förfördelad när det gäller mat. Jag såg nog att fanns rester, som hade varit en lämplig föda till en västgötaspets. Jag tyckte till och med att det stod Sverker skrivet på de grillade kycklingfiléerna, men det var tydligen bara jag som uppfattade.
Inte ens några prinskorvar fanns det till mig, men roligt var det ändå. Min Agnes firade Valborg i Uppsala, men jag vet inte om de firar just den dan där.
Vi åkte taxi hem, för husse hade glömt att ta med sig sin bil.

Hej så länge
Sverker

Leg. valborgsfirare

VIN Resurshusse började måltiden med att servera vin till alla. Utom till Sverker. Men det gjorde inget, eftersom jag inte tycker om vin längre. Det vara bara när jag var liten. Före de andra fick sitt vin, hade jag serverats väldigt gott vatten i min vattenskål i köket.

FRESTELSER Ett helt fat med frestelser. Fastän de inte åt upp allt, så fick jag inget. Eller? Det tänker jag inte avslöja. I vilket fall som helst var det mycket gott.

4 kommentarer:

  1. Ser att inget har förändrats på den månaden jag varit långt borta - husse är lika snål med maten. Grattis i alla fall till din fina siffra på antalet läsare av världens bästa blogg. /E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Nej jag får svälta fortfarande.

      Radera
  2. De där kycklingspetten får det ju att vattnas i munnen på en!

    SvaraRadera