21 februari 2013

Hur roligt ser det här ut??


STACKARE Varför tror du att de ser ut att ha tråkigt? Titta på nästa bild så får du svaret.

Igår afton var det minsann föredrag, eller kurs, att börja blogga på Mjölby bibliotek. Det skulle vara lättare än du tror, var det utlovat. Det hade det säkert uppfattats som också, bara de hade släppt fram mig. Men det var husse som pratade och visade Power Point. Det senare bara för att han skulle ha chansen att stå i ljuset från projektorn.

Var fanns då Sverker? Jo jag fick sitta i bilen och lida. Under tiden satt åhörarna i biblioteket och led när husse pratade. Hade jag bara fått följa med, så hade alla varit glada. Det var av allergiskäl jag inte fick följa med, sade husse. Jag är inte allergisk mot böcker, så jag fattar inget.
Husse var där inne i över två timmar sen kom han ut med en present han hade fått. En påse potatis. Hade han fått hundgodis, så hade jag kanske kunnat förlåta honom.
Det var i alla fall två av åhörarna som ville hälsa på mig vid bilen. Det fick de så gärna.

Hej så länge
Sverker

Leg. ratad

MISSLYCKAD Som vanligt missade husse inte den chans som gavs när det gällde att stå i trålkastarljuset. Han pratade om att blogga. Han skulle inspirera andra att börja blogga. Jaha, skulle inte det ha varit jag som stått där? Då hade alla sett glada ut. Jag fick vara i bilen.

KNÖLBY Som du lätt ser finns det en felaktig present på bilden. (Påsen till vänster.) Till höger ser du en lämplig present. (Hundgodis.) Det ska du tänka på när du ska ge bort saker. Lämpliga presenter är hundgodis, tuggben, korv eller köttbullar.

8 kommentarer:

  1. Haha men jösses, fick husse en påse potatis i present?!? Stolleprov!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mjölby är ju Sveriges knölkommun.

      Radera
    2. Vet inte om Alingsåsarna håller med om det... ;-)

      Radera
  2. Men Sverker, så tokigt kanske det inte är. Du får säga till husse att när han lagar till potatisen, så måste han laga till så att det blir till dig också. Och till det ska det serveras köttbullar eller korv och en goood sås./Lotus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev bara potatis med lite grönsaker. Jag fick lite, lite förrädisk.

      Radera
  3. Klokt uttalande av Lotus/E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, och jag hoppas att han kompletterar potatisen med köttbullar, korv eller något annat nyttigt.

      Radera
  4. Packa in husse i din bil och kommendera honom att köra till Stora Hult, så skall jag se till att du blir väl försedd med både för och efterdisk. Han blir också tämligen väl omhändertagen. Dessutom behöver grannkatterna motioneras, ganska ordentligt!

    SvaraRadera