8 november 2012

På promenad med en presentgivare

TELEFONBILD Så här dålig bild kan det bli när husse fotograferar med sin onödigt dyra telefon. Du ser i alla fall att det är jag – om än suddig – och sedan är den andra hundlika saken taxen Massimo och hon som släpas efter i kopplet är husses syster. Jag går som vanligt utan koppel, eftersom jag är uppfostrad.

Det är ont om tid idag, så det blir bara lite kort. Jag har glömt en namnsdagspresent jag fick av Massimo, så den kan jag berätta om nu istället.

Visserligen fick jag min present en dag försent, men det gör ju inte så mycket. Huvudsaken är att jag får saker – helst ät- eller tuggbara.
Eftersom jag är Massimos manliga förebild, så tyckte han att jag skulle få en tjursena. Efter att ha provtuggat på densamma, innan jag gömde senan bakom husses kudde, så tyckte jag nog att den lilla taxen hade valt alldeles rätt present.
Hej så länge
Sverker

Leg. presentmottagare

PRESENT Så här såg den manliga presenten ut innan jag satte tänderna i den. Nu ser den inte riktigt likadan ut. Husse tvingade mig att ta in den, annars blir de bättre om jag gräver ner tuggsaker så de kan ligga ute i fukten och mogna innan jag tar in dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar