5 november 2012

Namnsdagen var inte bara bakelser

TUGGKORVAR Av min resurshusse och min resursmatte fick jag ett väldigt lovvärt paket, som jag öppnade själv. Det innehöll en kombination av de bästa av världar – tuggkorvar. Som tuggben, fast inte och som korvar, fast inte. En toppenpresent.

En namnsdag kan vara ganska krävande. Det är bakelser som ska ätas och presenter som ska mottagas och fest att deltaga i.
Jag måste säga att jag klarade allt galant, även om jag kanske är lite trött idag.


Redan på morgonen fick jag en present av husse. Det var ett tuggben i ordinär storlek. Jag tycker nog att jag hade kunnat få ett lite större. För säkerhets skull gick jag och gömde det på ett hemligt och säkert ställe (bakom kudden i fåtöljen i hallen där Agnes kläder ligger och skräpar).
Som tur var så dök min resurshusse och resursmatte upp framåt kvällen, så jag fick lite mer presenter. Två paket fick jag av dem. Av husse fick jag bara ett. Du kan se på bilderna vad jag fick. En present gick och äta och en gick att lysa med.
Sedan var det dags för kvällspromenaden. Vi gick till Ulf och Britt och där fanns redan min resurshusse och min resursmatte. Dessutom fanns Diana och Michelle där. De hade åkt ända från Aveyron i södra Frankrike för att uppvakta mig på min namnsdag.
Under middagen som följde var det mest lönsamt att sitta jämte Diana. Dessutom fick jag smakprover av Ulf och Britt.
En mycket lyckad namnsdag, måste jag säga. Och tack för alla grattis!
Hej så länge
Sverker

Leg. presentmottagare

FYRHUND Min resursmatte tycker att det är svårt att se var jag är någonstans när jag springer omkring i mörkret på skogsstigarna när hon är ute med mig. Men inte nu längre, för jag fick en fin blinkfyr, som jag kan ha om min hals. Numera är jag inte bara en lysande begåvning, utan jag är en lysande hund också!

UPPVAKTARE På kvällen tog husse mig på en vanlig promenad, trodde jag. Men icke! Ulf och Britt hade ordnat ett hyllningskalas till min ära. På denna gruppbild kan du se mig i förgrunden, som det ska vara, och sedan från vänster Ulf, resursmatte, Britt, Diana, Michelle och resurshusse. Husse fick inte vara med på bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar