18 augusti 2012

Tröttsamt med spanska småtjejer

TRÖTTSAMT Spanska flickor är väldigt tröttsamma. Hela tiden ska de dansa, hoppa och busa. Lite mer lagom hade varit mer lagom, tycker jag. Som du ser är det Vicky, Sverker och Millie, som roar sig.

Jag klagade lie igår på att det inte händer så mycket här, men just igår började det hända saker. Flera saker. Jag börjar med att berätta om två oäkta händelser. Bägge är äkta spanjorskor, men som sagt oäkta.

Det var till min granne, husses morbror och moster, som de oäkta besökarna hälsade på. En av de stamtavellösa besökarna heter Vicky. Hon är störst. Sen finns det en bastard i mer passande storlek, som heter Millie.
Båda är faktiskt trevliga, men lite småflickaktiga. Det ska bara busa, hoppa och springa. Ganska tröttsamt för en något till åren kommen, om än ungdomlig, gentleman som jag. Fem minuter sådär kan vara ganska lagom. Sedan går jag hem till mig och pustar ut, för att återkomma efter 11 minuter för att glädja flickorna med en sprallig lek igen.
Det gör inte så himla mycket att spanjorskorna är oäkta. De är faktiskt ganska söta ändå. Men det är finare med hundar med stamtavla. Särskilt då äkta västgötaspetsar.

Hej så länge
Sverker

Leg. småflicksrastare

SITT Jag fick plocka fram min pedagogiska blick, för att få Millie att lugna ner sig. Då satte hon sig genast. En lydig och lagom stor hund, måste jag säga.

FUSK Här kan du tydligt se hur de fuskar. Två mot en. Så får man faktiskt inte göra!

BESVIKELSE När jag tröttnade på flickorna, så gick jag hem till mig på andra sidan häcken. Där kan de stå och ligga besvikna och sukta efter mitt trevliga sällskap. Hade de varit lite försiktigare, hade jag väl stannat kvar. Men jag kom tillbaka!

3 kommentarer:

  1. Oj, vilka långa blickar de spanska flickorna skickar efter dig. Förstår att du kan behöva en liten paus emellanåt.Spanjorskor är väl inte så lätta att ha att göra med. Har ju själv mina rötter i Spanien, men är ju en cool spanjor! Hälsar Lotus

    SvaraRadera
  2. Se upp för flickor Sverker, de kan vara luriga/E-beth

    SvaraRadera
  3. Nämen fusk? Inte bra, vi hade aldrig fuskat. Men så är vi BC´s också! /Pebbels och Freja

    SvaraRadera