17 augusti 2012

Larviga bilder på Agnes iförd larvig hatt

FÅNIG Meningen var här att Agnes skulle se lite fånig ut. Hatten gör ju onekligen sitt, men posen förstärker fånigheten. Jag vänder generat bort blicken.

Det händer inte så mycket här nu, så vi gör som SVT: vi slänger oss med huvudet före ner i arkivet. Där hittade jag idag några larviga bilder från 2005. Det är sju år sedan!
Om du hittar en gammal hatt, så ska du ta på den på huvudet och larva dig. Det var precis vad Agnes gjorde för sju år sedan. Dessutom tog husse några bilder av den minst sagt löjliga händelsen. Dessbättre finns ju jag med på några av bilderna, så lite värdefulla är de ju.
Titta nu och låt dig förfäras!


Hej så länge
Sverker

Leg. bildarkivarie

INTRESSANT Genom att stå där med nedslagna ögon, tyckte Agnes att hon såg intressant ut. Icke alls, skulle jag vilja säga. Bara larvigt. Däremot tycks jag ha hittat något intressant i diket.

BLOMSTERSKÖVLARE. Redan före ett års ålder plockade Agnes alla blommor hon hittade. Så småningom lärde hon sig ta med skaften också. Nu 22 år senare gör hon riktigt fina buketter. Fastän Agnes hade larvhatten på, blev hon allvarlig när hon beskattade rabatten redan som femtonåring.

3 kommentarer:

  1. Kanske är det en tänkarhatt. För Agnes gör verkligen fina buketter såg jag bevis på här för någon dag sedan.

    SvaraRadera
  2. Visst är din Agnes häftig med sin hatt. Undra på att hon kan göra så fina blomsterbuketter, när hon har tränat så länge. Undrar lite vad det var som var så intressant i diket också!!!!
    Kramar från Lotus

    SvaraRadera
  3. Hej Sverker!

    Västgötaspetsen Semlon med sina kameler och liten matte vill bara titta in och berätta att vi är jätteglada att din husse är tillbaka om än lite skör!
    Semlons lilla matte har just kommit hem från sjukhus hon med, det var en riktigt tråkig period för stackars Semlon som bara är 8 månader och har JÄTTEmycket spring i benen. Nu kan hans matte varken springa med Semlon eller några kameler på ett tag så Semlon vet preciiiis hur du har det!
    Kram och krya på husse!!

    SvaraRadera