11 augusti 2012

Agnes och jag plockar blommor till farfars grav

SVÅRT Det är inte lätt att hitta fina blommor så här års, men med förenade krafter så lyckades Agnes och jag göra tre fina buketter.

Idag har farfar urnsatts på Heda kyrkogård. Varken husse eller jag kunde vara med. Husse orkar inte och jag måste vakta honom eftersom han inte får vara ensam hemma.
För Agnes och mig betydde det att vi fick plocka blombuketter som Agnes kunde ta med sig. Farfar tyckte bättre om vilda blommor än köpeblommor. När farfar levde, som förra sommaren till exempel, så åkte vi in med flera buketter minst en gång i veckan.
Dagens buketter är mer för vår egen skull, så vi ska komma ihåg honom.

Hej så länge
Sverker

Leg. blomexpert

BUKETT 1 Den här buketten blev från husse och mig. Jag tycker nog att den är ganska fin.

BUKETT 2 En barnbarnsbukett ser ut så här. Den är från Per, David och Stephanie och Agnes.

BUKETT 3 Farfar hade flera barnbarnsbarn också. Den här buketten gjorde vi från Evan och Emily. Vi tyckte att det var fint med små solar i buketten, eftersom de var små solar för sin farfarsfar.

GRAVEN Så här såg graven ut när husse och jag var där med gravstenen i somras. Farfar fanns inte där då, men vi hade plockat hans älsklingsblommor blåklint.

2 kommentarer:

  1. Åh, vilka vackra buketter. Farfar sitter säkert på något moln och blickar ner på de fina blommorna och känner närheten till er alla.
    Kram från Lotus

    SvaraRadera