10 augusti 2012

Trevlig tävling – men utan priser

FRÅGA 1 Här ser du min husse, hans fina röda lånerollator och en osedvanligt stilig västgötaspets. Här kommer frågan: Vem var det som inte fick följa med och hämta posten? (Rätt svar: Agnes fula franska katt Lucy.)

Först och främst vill husse och jag tacka för alla glada tillrop. De värmde både min miserabla husse och mig.
Idag har jag en liten tävling, men ändå inte. Svaren kommer nämligen direkt, men det kan ju vara kul ändå. Eller hur? Det är ju ungefär som OS. Där skickar du ju inte in svaren på vem som vann 200 meter. Det ser du ju direkt, efter 20 sekunder sådär. Det är alltså samma här.
Ha så kul.

Hej så länge
Sverker

Leg. tävlingsledare

FRÅGA 2 Vem är det som traskar ut i köket utan att låtsas om att det sitter en ful fransk katt i dörröppningen? (Rätt svar: Sverker!)

FRÅGA 3 Vem är det som traskar ut från köket utan att låtsas om att det sitter en ful fransk katt i dörröppningen? (Rätt svar: Sverker!)

FRÅGA 4 Vem är det som slänger trogna blickar mot sin husse, och totalt negligerar (=skiter i) att det ligger en ful fransk katt på husses stol? (Rätt svar: Sverker.)

FRÅGA 5 Vad heter den lilla söta katten som ligger på husses stol? (Svar: Det här var en trickfråga. Det finns ingen söt katt på husses stol. Den fula franska katten som ligger på stolen heter Lucy.)

6 kommentarer:

 1. Det går inte att ta miste på vem som är herre i det där huset!
  Svar: Sverker
  /Wi o Lu

  SvaraRadera
 2. Stop calling Lucy "ugly," Sverker. She isn't ugly at all! She looks so sweet. I'll bet she is very loving too!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eloise, do you think it's better that I write the truth? (That the cat is ugly skinny, looks odd and only speak French in an unpleasant way. In addition to that, she will not hug me.)

   Radera
 3. Tack Sverker för dagens skratt, som jag fick när jag läste Din tävling. Du är underbar!/E-beth

  SvaraRadera
 4. "lika barn, leka bäst" heter det ju. Men du, som
  Är så smart o har vänner över hela världen måste ju veta att det gamla citatet inte stämmer. Bjud in Lucy i din närmaste vänkrets. Hon ser säkert dig som sin Idol. Ni kan ju hjälpas åt att laga husse. Han kan ju bli så glad att han glömmer sätta dit locket på matburken.

  SvaraRadera