21 februari 2012

Melodifestivalens segrare 2013 redan klar

BOMB Efter moget övervägande har jag beslutat mig att höja ribban väsentligt i 2013 års Melodifestival. Sverige behöver en seger i Eurovision Song Contest för den nationella självkänslan. Vill man ha en vinnare, så varför inte satsa på ett säkert kort. Det är jag det! Min skugga kommer att falla över hela tävlingen.

Idag släpper jag en bomb! Jag vet att det kan tyckas vara tidigt, men jag vill inte att mina ”medtävlande” ska anstränga sig i onödan. Som alla förstår, så kommer de att vara chanslösa.
Jag ställer upp i Melodifestivalen 2013. Mitt bidrag kommer att heta ”Underverket”. Detta beslut var inte lätt att ta, då det ju är meningen att det ska vara en tävling, vilket det ju knappast kan bli om det inte finns någon värdig motståndare.


Nu kommer säkert telefonerna gå varma hemma hos mig, men jag säger redan här och nu, att det bara blir en enda förhandsintervju och den kommer här. För att allt ska bli rätt och riktigt, så har jag valt ut Sveriges främste reporter alla kategorier: Sverker.

Sensationell världsnyhet i underhållningsbranschen

Sverker tävlar i Melodifestivalen 2013


Hej Sverker. Tack för att jag fick göra intervjun med dig. Du anar inte hur tacksam jag är.
– Tack själv för att du ville göra den Sverker, sade Sverker ödmjukt, som om han vore omedveten om vilken storhet han är.
Du ska alltså ställa upp i nästa års Melodifestval. Vad heter ditt bidrag?
– ”Underverket”.
Intressant Sverker. Kan du säga vad sången handlar om?
– Ja, jag vill ju inte berätta allt, men eftersom mitt bidrag heter ”Underverket”, så kanske du kan gissa själv Sverker.
Det enda jag kan komma på Sverker, är att sången handlar om dig. Stämmer det?
– Ja, där hade du helt rätt. Naturligtvis, skulle jag vilja tillägga.
Sverker ler lite ödmjukt på hans så karaktäristika blygsamma och stiliga sätt.
Men vad var det som fick dig att ställa upp? Normalt är du ju känd som Sveriges bästa bloggare och världens smartaste och stiligaste västgötaspets. Det här är ju en helt ny nisch bland dina mångfacetterade verksamheter.
– Ja, Sverker, du förstår att efter att ha tittat ytterst sporadiskt på tidigare program, så tyckte jag att det behövs en kulturell kvalitetshöjning. Vem kan väl då vara mer lämpad än jag? Jag är ju bäst på allt! Dessutom vill jag gärna att Sverige ska vinna igen. Det var ju ett tag sedan.
Det är klart Sverker, det har du ju helt rätt i. Hur har du tänkt dig det hela? Du är ju inte känd som sångare.
– Helt rätt, men därmed inte sagt att jag inte kan sjunga. Jag kan dessutom dansa också! Men, förstår du Sverker, jag ska skälla fram mitt bidrag.
Nu får du allt specificera dig lite mer Sverker? Kan du utveckla det lite, så även Christer Björkman fattar det.
– Skällning är ju något internationellt. Där det finns en hund, finns det skällning. Men ingen kan skälla vackrare än jag. Sverkerlidska kallar jag min skällteknik. Den är jag den enda som kan. Ingen annan kan skälla som jag, varken operasångare eller Nobelpristagare. Mitt bidrag kommer att förstås av alla, vilket är viktigt i en internationell tävling. Tänk dig själv Sverker, hur det skulle vara om man till exempel tog en svensk författare som stod och läste sina texter på svenska i låt oss säga Baku? Snacka om vilket platt fall och en ohedrande jumboplats det skulle bli.
Men ska det inte vara någon sång alls? Det heter ju ändå Melodifestival.
– Naturligtvis ska det vara det, Sverker. Jag ska ha en kör med några yngre flickor som svarar för det melodiska.
Du är inte rädd att du får lite konkurrens av flickorna?
– Allt ljus kommer falla på mig. Det ska jag se till. Jag är redan segraren i Eurovison Song Contest 2013.
Jag tackar mig själv ödmjukt för att jag ville låta mig intervjuas. Men det är inte utan att jag tycker synd om 2013 års tävlande.

Hej så länge
Sverker

Leg. Festivalvinnare 2013


FRAMTIDEN Ungefär så här kommer det att se ut när jag kommer att framföra mitt vinnarbidrag inför en mångmiljonpublik. Var det blir kommer att äga rum någon stans, vet jag inte än. (En av de få saker jag inte vet.) Det beror ju vem som vinner i år.
(OBS. Bilden är ett montage.)

9 kommentarer:

 1. Sverker, vad har du på huvudet?
  undrar Ingegerd

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Du är obetalbar, Sverker! Ser verkligen fram emot ditt bidrag! Kommer det att bli någon röstning? I så fall har du redan min röst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om röstning verkar onödigt, så måste formaliteterna hållas. Det blir bara synd om de övriga deltagarna.

   Radera
 3. Snygg frisyr Sverker!

  SvaraRadera
 4. Underverket.....underbart!!! Med ny frilla och lock i pälsen och en lagom gyllenbrun solbränna kommer titt bidrag att gå vägen Sverker! Behöver du rekvisita i form av några tikdansare så säg bara till, det är vi bäst på!! / Wi o Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är gyllenbrun naturligt, till skillnad från …
   Tikar som dansar är alltid välkomna.

   Radera
 5. Äntligen en vacker värdig vinnare..!
  Du får alla mina röster..!
  Tosca

  SvaraRadera
 6. Ett Mirakel! Heja dej! Kan en koskälla bli ett snyggt komplement till ditt skäll..bara ett tips från min hund :)

  SvaraRadera