24 februari 2012

Livet går vidare om än lite fattigare

MÖRKT Igår var det svårt att se något ljus i tillvaron. Farfar försvann ifrån oss och jag får inte träffa honom någon mer gång.

LJUS Även idag gick solen upp. Nu får jag tänka på alla ljusa minnen jag har av farfar. Livet kommer att gå vidare för os som är kvar, även om det blir lite svårare och fattigare.

5 kommentarer:

 1. Åh så tråkigt. Er fina fina farfar. Det har varit så härligt att få följa dig på dina besök hos honom och se att man kan ha det så bra på så gamla dar.
  Som du så klokt säger har ni många fina minnen att glädjas åt. Och jag tänker med värme på en för mig okänd farfar som fick ett långt liv och så mycket kärlek från sin Sverker.

  SvaraRadera
 2. Mina varmaste kondoleanser till Sverker och husse.

  SvaraRadera
 3. Så ledsamt för Er och även för oss som inte får träffa farfar via bloggen mer./E-beth

  SvaraRadera
 4. Åh, så ledsamt! Mitt allra varmaste deltagande till er alla! Det har varit så mysigt att via bloggen få följa med hem på besök till farfar. Och tänks så mycket fördisk du fick där, Sverker! Det blir alltid ett stort tomrum när någon viktig - människa eller djur - går bort, men det finns en definition på död som jag tycker så mycket om. "Riktigt död är man inte så länge det finns någon kvar som minns en". Och med den definitionen kommer farfar att leva väldigt, väldigt länge än! Allt gott till er alla!

  SvaraRadera
 5. Beklagar sorgen. Det var fint att läsa om farfar och dej i bloggen.

  SvaraRadera