26 augusti 2011

Därför fick jag stanna hemma

HÖGT Med husse i spetsen (istället för en västgötaspets), promenerade min amerikanska till ett högt berg, Mount Rainier. Men tror du de lyckades att ta sig upp?

Husse envisas att skicka den ena bilden efter den andra, så att jag ska förstå att det var bäst att jag stannade hemma. Men det förstår jag inte alls. Det hade varit mycket bättre att jag hade fått följa med. Ta som igår till exempel. Då var de tvungna att vända redan på ett par tusen meters höjd på grund av snöhinder när de ägnade sig åt lite enkel bergsbestigning. Under min ledning hade de lyckats perfekt.
Så den grejen gick inte. Bättre får du komma med, husse.


Hej så länge
Sverker

Leg. svårövertygad


BJÖRNRIKE Och? Har jag vallat älgar, ska jag väl klara av ett par grizzlybjörnar. Nej, sådant biter inte på mig. Jag hade nog lyckats med att skrämma björnarna till andra sidan berget, om jag hade fått korn på några.

FÖRBUD Hemma brukar vi ju inte ta så hårt på skyltar. Den här skylten tror jag betyder att hundar inte får vara kopplade, vilket passar mig utmärkt. Husse påstår att det betyder husdjursförbud. Väldigt vad han har blivit laglydig nu.

STORVILT Björnar? Pyttsan. Det enda djur som husse lyckades fotografera var en fågel. Den är inte ens färgglad. Om fåglar får vara där, så borde jag få vara där också. Jag är en mycket vackrare prydnad för nationalparken, än den här fula fågeln.

JOBBIGT Husse påstår att det var jättejobbigt att gå på snön med sommarskor. För honom kanske, men det skulle det inte vart för mig. Jag kör dubbat året runt.

MÖRKT I skogen var det mörkt och otäckt. Tyckte husse. Jag hade tyckt att det varit mörkt och kul. Jag är aldrig rädd. (Om det inte smäller.)

HJÄLP Varför husse skickade med den här bilden begriper jag inte. Antagligen är det för att han vill ha hjälp med vilken flagga det är, så han vet i vilket land han befinner sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar