27 augusti 2011

Sviker husse mig??

BOOTS Så här ter sig Boots ut, när han är ute och traskar. Han måste ha koppel, annars ger han sig iväg på äventyr. Jag ger mig bara iväg på äventyr när granntikarna löper.

Kunde just tro det. Inte nog med att husse sviker sin Sverker och drar till Amerika. Han umgås med en katt hela dagarna också. Det skulle inte förundra mig om katten sover hos husse.

Jag hade tydligen lite fel om de amerikanska katterna. Det är inte jättestora. De är lika små och fula som våra katter. Jag vet det nu, för husse har skickat bilder på Evan och Emilys katt. Den är säkert dum och springer och fjantar nog för husse hela dagarna.
Katten heter Boots och är 18 år. Trots det har Boots inget körkort. Han har antagligen inte gått agilitykurs heller. Det har jag!
Hej så länge
Sverker

Leg. katthatare (nästan)


INNE När Boots är inne, sitter han och längtar ut. Eller så solar han sig bara. Inne har han inget koppel, men dörrarna är stängda. Jag undrar om husse kommer ihåg att dörrarna ska vara stängda. Vad tror du?

BYGGE En sak som amerikanska katter älskar, är att titta på byggarbetsplatser. Boots har en fantastisk tur, eftersom de just håller på att bygga ett hus på granntomten.

VILA Som du säkert vet, så är katter ganska slöa av sig. Så även Boots. Men å andra sidan är han 18 år. Lägg märke till de blåa klorna.

BLÅTT Liksom alla katter i USA, har Boots blå tånaglar. De är så väldigt flärdfulla katterna i det landet. Här kör ju katter mer med den naturliga looken.

LYX De amerikanska katterna har en särskild mathörna med rinnande vatten. Så även Boots. Men vad är det jag ser? Det skulle säkert behövas en Sverker där. Jag skulle se till att matskålarna var tomma. Lämna mat sådär!

SMART Helt pantad kan ju inte Boots vara. Om han vill ha nytt vatten ute, tar han en sväng runt vattenskålen, så att han välter den med hjälp av kopplet. Då får han nytt vatten. Ganska duktigt av en katt, va?

2 kommentarer:

  1. En riktig amerikansk katt ska ha boots på tassarna, inte nagellack på tånaglarna! / Wi o Lu

    SvaraRadera
  2. Det är klostövlar som klistras fast över klorna. Den stackars katten lär inte få klösa sönder möbler.

    SvaraRadera