21 juli 2011

Riktigt, riktigt fint

STILIGT Här kan du se hur det ska se ut i en stad. Tyvärr skyms – och skäms – den vackra stadsmiljön av Agnes och Anton och en gammal Opel, som borde ha pensionerats för länge sedan. Husses farfar hade en likadan, men han hade förstånd nog att byta den mot en SAAB 93 redan år 1956. Bilden togs innan studentbalen för två år sedan.

Idag hade jag tänkt visa hur en vacker stad ska se ut. Vackra Tranås till skillnad från fula Mantorp. Husse skulle fotografera mig framför stiliga hus i Tranås. Jag har en konstig husse. Han prioriterar alldeles fel saker. Idag prioriterade han laga avloppet istället för att fota mig och vackra miljöer i min stad. Det är därför jag är sen med bloggen och det är därför det blir en arkivbild.

Nu blir du inte helt utan bild ändå. Jag och husse grävde i hans digitala arkiv, och vi hittade en bild som visar hur vackert det kan vara här. Tänk bort Anton. Tänk bort Agnes i klänningen från 50-talet. Tänk bort den gamla Opel Olympian. Nu kanske du kan tänka dig hur det kan se ut på en av de vackraste platserna i Tranås. Södra stambanan uppe på vallen till vänster och ett hyreshus som är ett arkitektoniskt mästerverk till höger.
Detta är vad jag kallar för skönhet.

Hej så länge
Sverker

Leg. skönhetsexpert

1 kommentar:

  1. Inget ont om Tranås, men de enda skönheterna vi ser på bilden är din lillmatte Agnes i 50-tals klänning samt en gammal Opel Olympian. Mycket vackert!! / Wi Lu

    SvaraRadera