3 april 2011

Mode för riktiga män

LETA NÖJE Två tufft klädda grabbar på väg ut i kvällsmörkret för att uppsöka det lokala nöjesutbudet (=Sheba).

Det gäller att alltid vara rätt klädd vid rätt tillfälle. Kläderna måste anpassas. Särskilt viktigt är det för oss män, så här i vårens tid. Kläderna gör mannen!

I går kväll var Egon och jag ute en sväng för att försöka uppsöka det nöje som erbjuds här i trakterna (= en löpande siberian husky). Efter mörkrets inbrott är det bäst att klä sig i plagg som gör oss synliga. Inte bara för föremålet för vår uppvaktning, utan även de bilar som vi delar körbana med.
Samtidigt är det av största vikt, att kläderna speglar mannens personlighet.


Hej så länge
Sverker

Leg. modeguru


EGON


MJUK Egon valde en mjuk reflexväst, som väl speglar hans mjuka, feminina sida. Själva reflexmaterialet har formen av hundben, vilket lyfter fram hans infantila (= barnsliga) sinnelag på ett positivt sätt.

LÄTTSKÖTT Västen är gjord av 100% polyester, vilket ger en härlig instängd känsla. Med lite handtvätt i 40 grader, kan västen bli som ny. Samtidigt skyddar materialet lite mot regn. Den hålls på plats med kardborreband.

FICKFORMAT Det är ingen konst att vika ihop västen, så husse/matte kan stoppa den i en ficka. Materialet är skrynkelfritt!!

SVERKER


MANLIG Jag valde en kraftig sele av härligt hård konstfiber. Den lyfter fram min strikta manlighet och understryker den kraft jag utstrålar. Grundfärgen är svart förstås, men med ett brett, omönstrat väl markerat gult reflexband.

KRAFTIGT Spännet är en kraftig konstruktion av äkta plast. Som gjort för tuffa tag. Det gör att manligheten hos en västgötaspets ytterligare kommer i fokus.

FICKFORMAT Även min kvällskreation är lätt transporterbar i en ficka. Tvätta? Skydda mot regn? Glöm det! Riktiga karlar tvättar inte sina kläder och riktiga karlar tål regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar