17 april 2011

Marknadsundersökning

MARKNADSUNDERSÖKNING Att gå på marknad i Frankrike brukar vara både roligt och lönsamt. Sen kan ju många människor beundra mig också.

I Frankrike brukar vi alltid gå på marknader. Både husse och jag tycker om det, även om vi har differenta preferenser (= tycker olika). Jag föredrar att skrämma höns och få godsaker från köttdiskarna.
Husse ägnar sig åt grönsaker och en och annan korv. Sådana är vi.


Hej så länge
Sverker

Leg. marknadsundersökare


Mina marknadspreferenser


KACKLAR Höns är roliga. Om jag skäller till, eller gör en liten rusning så flaxar de med vingarna och kacklar högt. Det tycker jag är kul.

ÄLSKLINGSSTÅNDET Det här är de bästa stånden. Om jag ser riktigt bedjande ut, frågar farbron som står och säljer om han får ge lite till den synnerligen vackra hunden (= jag). Då husse har lite svårt för språket, ler han bara fånigt. Då får jag en köttbit.

Husses marknadspreferenser


GRÖNT Sådana här saker tycker husse om och han köper gärna. Jag vet inte vad han ska med rakborstar till. Han har ju helskägg.

KORV Husse och jag tycker bägge om korv. Han får gärna bjuda.

NÖTTER OCH LÖK Det här tycker husse är gott. Men att knäcka nötter med skiftnyckel, som han gjorde, tycker jag är lite primitivt.

GRÖNA KULOR Sådana här gröna kulor brukar husse köpa. Han får behålla dem för sig själv. Det är ingen mat för en västgötaspets. Jag äter hellre oxfilé.

5 kommentarer:

  1. Jag vet. Jag är sötast i hela världen. Och stilig och modig också.

    SvaraRadera
  2. Sverker,du är BÄST,tycker mamma Bella.

    SvaraRadera
  3. Jag vet att jag är bäst. Annars kunde sidan inte heta sverkerbest.

    SvaraRadera
  4. Sverker är bara för god. Tranås mesta gentleman.

    SvaraRadera