3 april 2015

Gissa vem som flygandes till mig igår?

PÅSKKÄRRING Helt plötsligt när jag var ute igår kväll, kom det en kvast farandes västerut över moster och morbrors hus. Tydligen var destinationen inte Blåkulla, utan kvasten landade så småningom hos mig. Kan du gissa vem det var?

Blev jag inte förvånad och glad igår? Jo, det blev jag verkligen. Det kom en Agnes flygande på en kvast till mig, nämligen.
Fast om sanningen ska fram, så hämtade vi Agnes hos hennes mormor. Hon hade åkt med sin moster ända från Stockholm. Agnes kan inte flyga med en kvast.


Det är alltid roligt med helger. Det är nämligen så att då brukar min Agnes komma hem till mig. Efter att ha besökt henne i hennes stora lägenhet i Uppsala (19 kvm), så förstår jag mer än väl att hon kommer till mig.
Jag tror inte hon får något påskägg i Uppsala heller. Det är i morgon man får påskägg. Mitt brukar ligga gömt i löven under trädet med röda blad. Jag undrar så om det blir samma i år.
Nu kan jag inte skriva mer, för jag ska gå och fira påsk med min Agnes.

Hej så länge
Sverker

Leg. påskglad

HJÄLP Vi åkte in och handlade idag, med vår enda lokala kollektivtrafik. Kan du gissa vem det är som står beredd att hjälpa mig in i bilen?

LÄTT Nu ser du väl klart och tydligt vem det är som sitter bakom mig? Det är ju min Agnes, som har kommit hut för att studera de djur i diken som finns här. Men vi umgås också.

FÄRDIGKLAPPAD Nej, nu får det räcka. Min Agnes vill klappa mig, men jag vill inte vara för långt ifrån kameran. Jag vill ju synas ordentligt, det är därför jag är på väg mot min fotograf.

2 kommentarer:

  1. Vilken söt påskkärring Du fick besök av. Jag ska också ut och flyga, men inte till Blåkulla utan till en ö i Indiska oceanen och där stannar jag till framåt Valborgsmässoafton. Hoppas nu att påsken blir en riktig mathelg för dig. Jag är tämligen säker på att husse kommer att frossa i mat dessa påskdagar och då borde det verkligen bli en hel del fördisk. Sköt om Dig (och husse med flera i din skock) medan jag är ute och flyger, så får jag läsa alla berättelser, när jag kommer hem/E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha så trevligt i Indiska oceanen. Hoppas du hittar ön, för annars kan det bli lite blött. Bada är inte roligt.

      Radera