23 januari 2015

Mitt uppdrag i förorten slutade med en fest

GLASLJUS Inget för mig, eftersom innehållet kittlar i nosen. Fast visst ser det häftigt ut med ett ljus i glaset.

Som du kanske läste igår, så befann jag mig i en förort. Förorten var en av Tranås förort, Stockholm, som i sin tur är begåvad med en plats som heter Bagarmossen. Det är där jag är. Men idag ska jag åka hem till Sveriges främsta stad, Tranås.

Jag är klar med mitt uppdrag här. Jag har vid ett flertal tillfällen visat upp mig på såväl gator och torg. På så sätt har jag på ett vänligt sätt ingett respekt hos alla här. De vet nu att jag vet var de bor. Det är så det går till i stora världen.
Igår kväll så hyllades jag för min insats med en avskedsfest. Många fördiskar blev det. Dessutom slank det ner en och annan godbit vid matbordet till min höjd, när inte min husse såg. Alltså precis som det ska vara på ett kalas.
Men hur vi ska komma hem blir en senare fråga. Bilen ser ut som en snöhög, som dessutom står i en snöhög.
Håll tummarna att husse lyckas komma loss. Men det ska nog gå bra. Han har ju mig som kan ge goda råd från baksätet.

Hej så länge
Sverker

Leg. säkerhetskonsult i förorten

FÖRRÄTT Det är inte fel med en sådan här förrätt som även är en fördisk i vardande. Goda smörgåsar med pålägg av räkor, lax och äkta rysk kaviar. Dessutom ska du veta att jag hade smakat på den gravade laxen redan innan.

FEM Inte mindre än fem fördiskstallrikar hade jag och ta hand om. Fast då ska du veta att det var fem förrättstallrikar, fem huvudrättstallrikar och fem efterrättstallrikar. Det blir femton tallrikar sammanlagt. Till detta ska läggas diverse uppläggningsfat. En helkväll! Tack Janina för god mat.

OVISST I nuläget är det synnerligen ovisst om vi kommer att få loss bilen. Kanske blir vi kvar här tills det töat bort i mars eller april. Vi får se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar