23 september 2013

Min Agnes tvångstvättade mig i onödan

RÄDDAD Det var jättesnällt av min Agnes att dra upp mig. Själv var jag för en gång skull fullkomligt hjälplös. Men det hade ju räckt med det.

Om du kom ihåg vad som hände i svampskogen, så vet du att jag fastnade i ett kärr. Min Agnes drog upp mig och det var väl bra. Fast det hade kunnat räcka med det.

När vi kom hem efter den lyckade svamputflykten, satte husse och Agnes på vattnet. Lite konstigt tyckte jag, eftersom inget behövde vattnas.
Dessvärre visade det sig att jag inte skulle få behålla den fina gyttjan jag hade fått på mig. Sjövattnet är ganska kallt så här års, så det var ingen njutbar process att bli avspolad. Dessutom satt gyttjan fast ganska bra, måste jag säga.
Du kanske inte vet det, men efter man har blivit duschad så måste man tokrusa runt, runt runt.
Det tar på krafterna att bli duschad efter en svamppromenad i skogen.

Hej så länge
Sverker

Leg. renspolad

GYTTJA Jag tycker att gyttjan var ganska dekorativ på mig. Dessutom luktade den faktiskt ganska gott. Man kan säga att den verkligen prydde sin plats.

ONÖDIGT Det här är inte särskilt roligt. Varför skulle gyttjan bort från mig? För mig hade den gärna ha fått vara kvar. Dessutom var vattnet ganska kallt.

FÄRDIG Snälla husse säg till min Agnes att det räcker nu. Det finns ju ingen gyttja kvar. Skulle det finnas lite, så är det bara dekorativt. Dessutom sprider gyttja en viss väldoft, som du vet.

TOKRUSA Här hänger husses onödigt dyra kamera inte med trots 1/250 sek. När jag tokrusar går det undan. Men oj vad det tar på krafterna.

5 kommentarer:

  1. Näe, det var ruttet gjort av din Agnes att spola dig, och dessutom med kallvatten! Väck henne tidigt imorgon!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag väckte henne idag. I morgon ska hon väckas i Uppsala, och mitt skall hörs inte dit.

      Radera
  2. Leran såg allt lite äcklig ut, så jag förstår Agnes. Du slapp i alla fall schampo./E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo lite tur hade jag. Lite av lukten sitter allt kvar.

      Radera
  3. Livet är fullt av prövningar Sverker! Himla tur att hon drog upp dig i alla fall!

    SvaraRadera