2 juli 2013

Ett riktigt gott slut

SMASKENS Visst ser det väl gott ut? Det var det också. Jag ficke visserligen bara smaka en liten pyttebit, men den var utmärkt.

Slutet på Agnes besök i sitt hem blev riktigt gott. För min Agnes och husse. För mig blev det bara lite gott. Jag hade behövt mer.

Min Agnes inte bara klippte till husse när hon var hemma. Hon tog fram strykbordet och strykjärnet, så de ska bli lättare att hitta. Sedan byggde hon en hinderbana av skor, precis där du kommer in om du kommer till mig. Nyttig övning för balansen.
I söndags fick vi fint besök också. Det var min resursfamilj förstärkt med Emma och Henrik. Emma är min resurlillmatte och Henrik är hennes pojkvän. Jag kan, i förtrolighet, avslöja att Emma var 1,5, för det finns en bebis i hennes mage.
Igår gjorde vi god mat också. Inte för jag fick smaka så mycket, men jag fick lite, lite mer än vanlig fördisk. Min husse, som är man, skötte grillen. Min Agnes, som är flicka, gav sig i kast med potatisen och salladen. Tillsammans blev det väldigt gott.
Sedan åkte vi till tåget i Linköping, eftersom det inte finns så många tåg som stannar i Tranås. Annat var det förr, säger husse.
Vi kom till stationen redan sju minuter innan tåget skulle åka till Uppsala.
Jag stod och vinkade på perrongen när tåget med min Agnes lämnade stationen.

Hej så länge
Sverker

Leg. avvinkare

UTEMAT Det var faktiskt så varmt igår, att vi kunde sitta i soliga hörnan och äta. Min Agnes låter sig väl smaka.

FÖRDISK De små köttbitarna, som hade funnits på tallriken, var redan försvunna innan husse kom till skott med kameran. På bilden ser du mig slutföra fördisken.

SKYNDA När vi hade parkerat bilen vid Linköpings central, hade vi bara sju minuter på oss innan tåget gick. Jag fick mana på min Agnes att gå lite fortare. Hon åkte på andra våningen på tåget. Jag fick inte åka alls.

FINBESÖK Här kan du se vilket finbesök jag hade i söndags. Längst till vänster ser du Emmas pojkvän Henrik. Han var blöt i rumpan, för han hade paddlat kanot. Emma har en stilig mage som innehåller en bebis. Alldeles försent till fotograferingen ser du min resursmatte i bakgrunden och allra längst till höger står min resurshusse. Var jag sitter ser du väl?

4 kommentarer:

  1. Kan man få se hur din husse ser ut efter att din Agnes hade klippt till honom?

    SvaraRadera
  2. Det skrev jag om redan igår.
    http://sverkerbest.blogspot.se/2013/07/jag-tvingade-agnes-klippa-till-min-husse.html

    SvaraRadera
  3. Får inte Agnes något sommarlov?/E-beth

    SvaraRadera
  4. Vad synd att din Agnes måste jobba i sommar. Men hon kommer väl hem fler gånger innan sommaren är slut?!
    Min lillmatte var också 1,5 tills för några dagar sen men nu är hon 2 (??). Bebisar är söta! / Lu

    SvaraRadera