5 januari 2013

Smått och gott från Seattle

FAMILJEN Det här är min familj, frånsett Per som stannade hemma för att passa Agnes katta Lucy. I soffan ser du min Stephanie, min David, min Agnes och min husse. Framför samma soffa sitter min Evan och min Emily. De är snart 12 år, bägge två på samma dag. Lite konstigt, men det kan bero på att de är tvillingar. Julgranen är en likadan som Kalle Anka har, men utan ekorrar. Katten Boots är inte med på bilden – och lika bra är det.

Du kanske undrar vad husse och Agnes gör i Seattle. Eller också så undrar du inte. Jag undrade lite, så husse skickade några bilder som handlar just om USA, men mycket stark betoning på Seattle.

Då jag inte vet särskilt mycket om Seattle, eftersom jag har förvägrats att resa dit, så levererar jag bara små korta, men ack så informativa, bildtexter idag. Det gör det enklare för dig också, eftersom det inte blir så mycket att läsa.
Du ska inte tro att du slipper undan med det här. Det kommer mer i morgon. Kanske.
Hej så länge
Sverker

Leg. folkbildare

FLYGPLAN Det var inte bara Agnes som hade kommit på den goda idén att åka till USA, eller i USA, dagen före julafton. Man får beundra flygplanschauffören som hittade en lucka, så han kunde landa på Seattle Tacoma Airport.

BIO Ska du gå på bio i Seattle och se The Hobbit, så måste du ha lite att tugga på och lite att dricka. Agnes valde 3-4 liter popcorn och två liter CocaCola. Nyttigt för figuren om man vill se ut som husse.

FRUKOST Detta anses vara dagens viktigaste mål. Det är därför husse har tagit så mycket sirap och grädde till sin pannkaka. Fast det skulle kanske vara nyttigare till en västgötaspets, Sverker till exempel.

LUNCH En hamburgare är aldrig fel. Särskilt om den är hemmalagad, som den här. Hemmalagad borta, alltså. Salladen tycker jag är helt onödig och den förstör bara anrättningen.

2 kommentarer:

  1. Har husse tänkt lämna sin Sverker för en längre tid och stanna i Seattle? Han bör komma hem och skämma bort dig lite nu, tycker jag/E-beth

    SvaraRadera
  2. Inte vet jag. Han skulle dock behövas här. Jag är bara lite bortskämd, men skulle behöva mycket mer. Som Lucy i Mantorp hos Per ungefär. Eller katten Boots i Seattle, som också tycks ha det förspänt.

    SvaraRadera