17 september 2012

Först roligt i full fart – sen tråkigt hej då

HÖGHASTIGHET När min Agnes är hemma, då är det full fart som gäller i skogen. Vi brukar ju träna ihop. Numera är ju husse slöare än vanligt, och då utgår jag från en redan låg nivå. Men ser du vem som inte fick följa med ut på promenaden? Jo, den franska katten Lucy.

Ibland blir jag glatt överraskad. Senast var när min Agnes, helt oväntat, dök upp hos sin Sverker. Lika roligt som det är, lika tråkigt är det när hon rymmer igen.

Min Agnes lämnade mig redan 07.51 i morse. Det dumma tåget ville inte ha hundar ombord. Eller gällde det bara hundar med långa ben? I vilket fall som helst, så åkte min Agnes ifrån mig. Hon ska till Uppsala och jag förstår inte varför. Hon påstår att hon studerar djuridik. Om det ska vara nödvändigt, så kan väl jag gå i diket här, så skulle hon kunna studera ett riktigt stiligt djur i ett dike.
Nu är det bara husse och jag här hemma. Och så den fula franska katten Lucy förstås. Nu kanske katten tycker att jag duger att sova jämte igen.

Hej så länge
Sverker

Leg. nästan ensam

TRÅKIGT När någon går iväg med en stor resväska, så vet jag vad det är på gång. Både resväskan och resväskans ägare försvinner snart. Det är inte roligt.

USCH Nu kommer tåget som ska stjäla min Agnes ifrån mig. Om du tycker att min Agnes har konstiga kläder, så ska du veta att det är sådana man ska ha om man ska studera djur i diket i Uppsala.

FÖRBJUDET Husse påstod att den här skylten betydde att jag inte fick följa med. Jag är tveksam. Jag har inte så fula långa ben och jag drar inte i kopplet. Dessutom cyklar jag inte.

9 kommentarer:

  1. Så bra att du visade upp hur Agnes är klädd! Om jag stöter på henne här i Uppsala vet jag ju hur hon ser ut och kan heja på henne och hälsa till dig. Bra va! Förstår att du tycker att hon lika gärna kan studera djuridik hemma hos dig, men Uppsala kanske kan lära henne ett och annat som t o m du går bet på Sverker. Hur mår husse förresten? Har han piggat på sig nu när du inte släpar ut honom på olika hyss? Hoppas det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hälsa från mig om du stöter på Agnes i något dike. Husse ska in på ombesiktning i morgon, så får vi se hur det går.

      Radera
  2. såg din husse och Agnes på stan iördags men ingen Sverker

    SvaraRadera
  3. Be happy that Agnes did come for a visit - and do I detect a bit of growing affection for little Lucy? You sound as though you will be happy when she returns to your bed.

    SvaraRadera
  4. I think it is a little embarrassing yo sleep next to a purring ugly cat.

    SvaraRadera
  5. Det var väldigt vilken stor resväska din Agnes hade för att bara hälsa på dig en helg :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon hade med sig till Uppsala. Hon har fått ett rum ett helt halvt år framåt. Då behöver man grejer.

      Radera
    2. Ska den fula franska katten Agnes flytta till Uppsala nu då?

      Radera