23 augusti 2012

En av de här flickorna är rädd för mig

RÄDD Om du tittar på Emma, hon som står till vänster, så är hon skraj för mig. Lite i alla fall. Min Agnes till exempel är inte skraj ett enda dugg för mig. När Emma kommer och hälsar på, så skäller jag extra mycket.

Tänk att det finns de som är rädda för mig. Emma hon hör till den lilla gruppen. Det tycker jag är roligt, så därför skäller jag på henne så högt som jag kan. Det är många decibel vi pratar om.

Emma är en lekkamrat till min Agnes, så egentligen borde vi också vara lekkamrater. Det var vi faktiskt idag. Kanske var det därför jag fick ut och gå med min Agnes och Emma. Både Emma och jag skötte oss hela vägen. Jag gjorde det jag skulle och Emma och min Agnes gick och språkade med varandra. En ganska trevlig promenad faktiskt.
Det är nästan så jag funderar över att jag ska sluta och skrämma Emma i fortsättningen. Men vi får väl se.

Hej så länge
Sverker

Leg. skrämmare

SKYNDA Jag var tvungen att mana på flickorna lite. De gick alldeles för söligt, tycket jag. Emma se ju faktiskt lycklig ut, för att hon fick ut och gå med mig. Jag förstår henne så väl.

TVEKSAMT Här kämpar jag mot en inre konflikt. Ska jag följa med flickorna, eller ska jag gå till husse? Husse ville gå hem och flickorna ville gå till skogen. Vem behöver mest skydd av en modig hund?

FÄRDIGVALT Husse är så stor och stark, fastän svag, så jag valde att flickorna var de som behövde mig mest. Full fart för att komma ikapp. Man vet aldrig vilka faror som kan dyka upp. Ploppar det upp något läskigt, så är det bra att ha en modig västgötaspets till hands.

2 kommentarer:

  1. Vilka söta flickor Du får umgås med Sverker - de är något vackrare än husse, men han är säkert bra trots det/E-beth

    SvaraRadera
  2. Klart att du charmat även Emma när du följer med flickorna som deras beskyddare. Klokt av husse att gå hem och vila sig lite.
    Hälsningar från Lotus

    SvaraRadera