28 augusti 2012

Billig SÄPO-fest med Bond-tema

GOTT Resursmatte och resurshusse lät sig väl smaka av den goda äppelkakan. Det hade de gjort sig förtjänta av, tycker jag.

Om du har läst i tidningarna att SÄPO-fester är jättedyra, så kan jag dementera det å det skarpaste. Igår hade jag en SÄPO-fest med just Bond-tema. Den var inte alls dyr. Snarare tvärtom, skulle jag vilja säga.

SÄPO (=Sverker Är Perfekt Organisation) vill ibland belöna medhjälpare som får organisationen att rulla. Särskilt om de hemliga medarbetarna har gjort en berömvärd insats. Det var just det som hände igår.
Det var nämligen så att min resurshusse och min resursmatte kom och hälsade på. Med sig hade de äpplen som de hade skördat. Skördar man, så är man bonde. I alla fall lite. Sedan tog de mig på en längre promenad, vilket var berömvärt.
Under tiden tog husse han om bondens mödor (=skalade äpplen), och gjorde en bondäppelkaka.
Gissa om min resursmatte och resurshusse blev glada och inte minst förvånade när de bjöds på en riktig SÄPO-fest med Bond-tema vid hemkomsten.
Själv fick jag ett litet tuggben och så fördisken, såklart.
En lyckad och billig SÄPO-fest.

Hej så länge
Sverker

Leg. SÄPO-chef

HEMLIGT Tre SÄPO-agenter på väg ut på hemligt uppdrag. Vart vi gick? Nej, du. Det tänker jag inte avslöja, men det var en rejäl promenad.

FLÖDAR De flytande tillbehören flödade, som alltid på SÄPO:s fester. Nu ska jag bara försöka dra av momsen också. Försöka duger.

RÅVARAN Det var sådana här frukter, som utgjorde stommen i äppelkakan. Sedan var det i lite hemliga saker också (=smör, socker, havregryn, vetemjöl och kanel).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar