9 juni 2011

Min födelsedag V

Min resursfamilj vet vad en tårta är


KUNNIGA Min resursfamilj, med Egon i spetsen, vet hur en tårta till en 11-åring ska se ut. Den är rent lysande! Det är Agnes som hjälper till med det.

FANTASTISKT Om jag stirrar tillräckligt länge, så slocknar nog de elva ljusen av sig själva. Det gjorde de inte. Agnes hjälpte mig att blåsa. Sen tog husse MIN tårta!!

SKAR UPP Husse tog ut tårtan i köket och skar upp en skiva till Egon och en skiva till mig. Efter vi hade ätit upp det lilla smakprovet var vi redo för resten. Nu går det ju inte alltid som man tänkt sig. "Du får mer i morgon, Sverker", sade husse till mig. Snåljåp!

SMASKENS Litte grädde på moset fick vi, eller glass rättare sagt. Egon och jag fick slicka av omröraren till glassmaskinen. Sedan fick vi slicka faten också. Det var jättegott.

5 kommentarer:

  1. Vilken underbar födelsedag du har haft Sverker. Hoppas på att få se dig här i Hult snart!

    SvaraRadera
  2. Jodå. När vill ni ha oss. Agnes och jag kan komma när som helst. Vi kanske tar med oss husse också.

    SvaraRadera
  3. Kan du inte lägga ut tårtreceptet? Min Parson-tik fyller snart år och hon skulle säkert uppskatta en lika fin tårta. :)

    Mvh

    SvaraRadera
  4. Recept:
    1 st falukorvsring
    11 st tårtljus (om man fyller sju ska det vara sju ljus)
    1 st blå-gult sidenband som rullas runt

    Serveras i TJOCKA skivor

    SvaraRadera
  5. Tack! Och jaha! - var det bara en falukorvsring, såg ju inte jag! Men så har jag inte lika bra syn som dig, Sverker. ;) Falubakelsen såg oxå smarrig ut (för en hund!).

    SvaraRadera