6 juli 2013

Manliga mäns hemliga sexkoder

KOD 1 Hänger det en filt på balkongräcket, så ska du veta att det är riktigt illa. Jag behöver omedelbart mat. Mycket mat. Jag orkar knappt resa mig på grund av undernäring.

Kulturtidskriften Expressen basunerade ut den i deras tycke största nyheten igår: ”Handduken avslöjar CAMPINGGÄSTERNAS HEMLIGA SEXKODER”.
Detta är ju inget nytt för mig, som också har olika koder med hjälp av handdukar. I ett fall använder jag till och med en filt!


Då jag för ett liv i nöd utan lust, så har jag utvecklat sex hemliga koder. Så här på sommaren är mina handdukskoder riktade mot sjön, då trafiken där är betydligt större än på min väg-
Mitt eminenta (=jättebra) signalsystem har sex olika koder, därför kallar jag dem för Manliga mäns hemliga sexkoder.
Till skillnad från Expressens hemliga sexkoder, kan jag använda mina såväl hemma som på campingsemester.
Kör du förbi mitt hus och ser en hemlig handdukskod, så ska du inte köra förbi. Jag behöver omedelbart hjälp!

Hej så länge
Sverker

Leg. signalist

PRIORITERING Jag måste tillstå att Expressen har prioriterat helt rätt. En militärkupp i Egypten och tal i Almedalen väger lätt i jämförelse med campares sexkoder och lyxiga hotell. Fast tidningen har missat ”Så blir vädret i jul där du bor”.

KOD 2 En polkagrisrandig handduk betyder att jag är outhärdligt godissugen. Polkagris duger bra, med även hundgodis av olika slag.

KOD 3 En vit handduk betyder att jag är på väg att kapitulera. Bara lägga mig ner och tyna bort. Lite hundmat, helst i burk, skulle pigga upp mig.

KOD 4 En vit och en polkagrisrandig handduk betyder att jag är på väg att kapitulera. Bara lägga mig ner och tyna bort. Lite godis + hundmat är nödvändigt om jag någonsin ska bli pigg igen.

KOD 5 En blå handduk och en gul handduk betyder att jag har blivit fosterländsk. Det skulle alltså sitta bra med lite köttbullar, pannbiff eller varför inte en Janssons frestelse.

KOD 6 Ser du min flytväst på tvättlinan, så ska du veta att nöden är stor. Nu är det bråttom att du kommer och räddar mig och ger mig något (=pannbiff, fläskkotlett, oxfilé) omedelbart.

2 kommentarer:

  1. Hej Sverker! Din ras börjar få internationell spridning! http://cheezburger.com/7623265536

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tyckte om wolf corgis. Bra beskrivning, även om de missade att vi är stiligast också.

      Radera