16 januari 2014

Gissa vem som fyller år idag

41 år Det var på dagen 41 år sedan denna bild togs. Kan du tänka dig. Fast du får gissa vem nummer 130 är. Visst är han söt?

Idag hurrar jag för den bäste jag vet. Jag talar inte om vem det är. Jag kan tyvärr inte gratulera på plats idag, men jag återkommer från firandet.

Det är faktiskt precis 41 år sedan dagens jubilar föddes. Det var en tidig morgon på Södersjukhuset, enligt husse. Jag vet inte var i Tranås det ligger.
Jag passar därför på tillfället att idag utbringa ett HURRA HURRA HURRA HURRA!
Jag kan också berätta för jubilaren, att på lördag kan du förvänta dig finbesök.

Hej så länge
Sverker

Leg. gratulant

MARGARIN När dagens födelsedagsbarn kom hem till Mosebacke torg, där han bodde, så lades han inte i en krubba. Nej, han placerades i en gammal margarinkorg. Han tycker tydligen om trådrullarna som hänger på ett gummiband.

GAMMAL Nu har någon, som fyller år idag, blivit lite större. Det tycker han tydligen är roligt. Det verkar husses lillebror också tycka. Jag visste inte ens att husse hade en yngre bror.

FÅRAHERDE Redan vid två års ålder fick dagens jubilar börja arbeta som fåraherde. Här vallar han fåren Alma, Bella och Cilla. Jag vet inte varför jag inte var där. Hade jag varit där, så hade jag kunnat valla istället.

7 kommentarer:

 1. Tant Anna-Karin16 januari 2014 17:27

  Grattis nr 130!! Jag blir dock väldigt fundersam, har räknat ut att nr 130 är exakt 35 dagar äldre än mig men bilderna ser ju ut att vara från 1900-talets början, ojoj så gammal jag känner mig nu :)

  SvaraRadera
 2. Simon Pudels matte16 januari 2014 17:40

  Har husse fel på GPS:en? Varför är ni inte och firar nr 130 på plats? Så många frågor!

  SvaraRadera
 3. Jag vet vem vem nr 130 är! Dessutom vet jag att han är sjuk i förkylning just idag stackarn...

  SvaraRadera
 4. Jag tror att det är Din Per./E-beth

  SvaraRadera
 5. Det är min Per som fyller år idag och jag är i Stockholm. Hoppas Lucy har gratulerat honom på hans födelsedag. Ännu värre är det ju att han är förkyld. På lördag ska jag gratulera honom.

  SvaraRadera
 6. Grattis till din Per idag! Hoppas det vankas kalas så småningom!
  (Min lillhusse föddes också på södersjukhuset och fick också sova i en tvättkorg!) /Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska kalasa idag (lördag). Jag ska åka ända till Mantorp. Tvättkorgar var tydligen populära. Husse påstår att han låg i samma korg som min Per och min David.

   Radera