6 juli 2011

Vikingalandskamp i Rök

VIKINGAKAMP Vid landskampen vid Rökstenen ställde frankerna till vänster upp med Alice den oövervinnliga. Goterna toppade med Agnes den starka. Vikingakampen har börjad med att Agnes gör ett ryck, som Alice fegt släpper efter.

Det ägde rum en landskamp mellan två kämpar vid Rökstenen i måndags. Tävlingen utspelades med en kämpe från frankernas land (Alice) och en från goternas land Agnes).
Jag ägnade mig att gå i en spiral istället för att skåda detta spektakel.
Hur det gick i landskampen? Jag kan säga att min Agnes knep åt sig en hedrande andraplats.


Hej så länge
Sverker

Leg. vikingaidrottare


NYA TAG Dags för omtag. Vilken taktik kommer vikingaättlingen Agnes välja för att sätta franken Alice på plats? Spänningen är olidlig.

SPÄNT Repet är spänt som en fiolspräng. Kommer repet att hålla? De kraftiga armmusklerna hos deltagarna spelar vilt under kläderna.

SLÄPPER Och här släpper Alice repet och min kämpe Agnes tappar balansen. Är det bara för en kort stund? Kan hon resa sig igen? Har franken tagit ut segern i förskott?

SEGER Det visade sig att Alice inte tog ut segern i förskott. Jag får bara surt och motvilligt gratulera henne till segern. Det är tungt att se min favorit falla, så sista bilden har jag inte med.

SPIRAL Istället för att beskåda det nesliga nederlaget, ägnade jag mig åt att gå i spiralen. Då kan man gå runt runt och antingen komma till mitten, eller komma längst ut. Det beror på åt vilket håll man går. Jag gick åt rätt håll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar