8 juli 2011

Varför är flickor så flamsiga?

LARVIG POSE Så fort tjejer ser en kamera riktas mot dem måste de inta en onaturlig och löjlig pose, som Agnes och Alice här. Flickor kan se söta ut om de inte upptäcker kameran, men det här är ju rent löjeväckande.

Har du tänkt på en sak? Det har jag. Flickor är flamsiga. Pojkar är både stiliga (jag – inte husse) och oflamsiga. Vi larvar oss inte i trasiga kloster. Vi hoppar inte hage och jag har inte för avsikt att ens prova. Det är jag alldeles för värdig för. Jag skulle inte heller klättra, om det inte vore för att jag måste övervaka de flamsiga flickorna.
Jag tänker bara visa några exempel på hur larviga tjejer kan vara.
Jag är olarvig och manlig.


Hej så länge
Sverker

Leg. flickiaktagare


LARVIG SATS Oj vad jag blev rädd. Jag trodde att Alice tog sats för att hoppa, så jag drog snabbt iväg. Jag var ju naturligtvis inte rädd för egen del, men det hade varit snyggt att skicka hem Alice med gipsade ben till hennes pappa och mamma i Frankrike. Varför måste tjejer larva sig så?

LARVIGT NÄRA Om man nu absolut vill ta en bild på Agnes från fågelperspektiv, så finns det ju ingen anledning att gå så nära kanten. Nu blev jag tvungen att följa med Alice, så jag kunde ta tag i henne om hon snubblade. Nu gick allt bra, men det var säkert tack vare mig.

LARVIG BALANSGÅNG Om man är i Hästholmen, varför ska man då absolut klättra upp på vågskyddet? Jo, det är därför att man är tjej. Det är farligt att gå där. Snubblar man kan man säkert fastna mellan två stenar. Jämt ska man behöva vara rädd.

FLAMSIGA HOPP Om man nu råkar se en målad hage, avsedd för småbarn, behöver man inte direkt börja hoppa i den om man är sjutton år. Var finns värdigheten? Synnerligen flamsigt.



FLAMSIGT REKORD Det här tar väl ändå priset. Det är Agnes och Julia som var tvungna att flamsa sig när min stiliga midsommarstång skulle förevigas. Jag blev så upprörd så jag gav dem en utskällning.

2 kommentarer:

  1. Men Sverker, det verkar nästan som om du är lite feg? ;) Eller försiktig i överkant här. Men så är jag ju tjej också och flamsar ju mest varje dag..haha.

    SvaraRadera
  2. Jag är inte feg. Tvärtom är jag modig. Men jag skyddar min flock!

    SvaraRadera