4 juli 2011

Jag blev nästan polishund

POLISHUND Idag fick tre poliser träffa mig. Naturligtvis ville de genast värva mig som polishund. Jag förstår dem så väl. Varför husse blev så nervös när jag pratade med de trevliga poliserna, så han fick med sitt finger på bilderna vet jag inte. Har han inte rent mjöl i påsen.

Ni får faktiskt ursäkta mig idag för mitt sena inlägg, men jag har varit ute och turistat med min franska gäst Alice. Så jag ska idag bara berätta om när tre poliser (det syns bara två på bilderna) hade den stora turen att få möta mig. Turistandet kommer i morgon.

När man är ute och turistar blir man lite hungrig ibland. Det blev min flock också. Kan man då kombinera fikandet med en stilig utsikt, så varför inte då bege sig till Kaffestugan uppe på Grännaberget. Där kan man kombinera fika, vacker utsikt och turistpriser.
Och – inte nog med det – tre poliser hade turen att få träffa mig. När de såg mig och träffade mig förstod de genast att jag skulle bli en polishund av yppersta klass. Även om erbjudandet var lockande, så sa jag att jag stannar nog hos husse som hans stödperson. Han skulle aldrig klara sig själv. Så det blev ingen poliskarriär för mig idag heller.

Hej så länge
Sverker

Leg. nästan polishund


NEJ TACK Visst var det lockande att bli polishund, men jag gick tillbaka till husse. Jag förstår att det blir svårt för poliserna att klara sig utan en sådan förstärkning som jag skulle utgöra, men husse behöver mig bättre. Han skulle bli helt hjälplös utan mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar