10 juni 2014

Massiv uppvaktning på min födelsedag

FJORTIS Exakt precis så här ser en fjortis ut. Fjortisen på bilden är dock en stilig distingerad herre. Det är jag, Sverker, ser du väl!

Som väntat var det många som uppvaktade mig med fina presenter igår. Vad min husse och min Agnes gjorde, ber jag att få återkomma till. Liksom receptet på den underbara födelsedagstårtan.
Nu tar vi en liten bildkavalkad på de som kom till mig.


Hej så länge
Sverker

Leg. uppvaktningsobjekt

Uppvaktare 1

MOSTER Först in var moster. Hon bor granne och är husses moster. Hon kom med en plastpåse. Spännande!

EXPERT Påsen innehöll små köttbitar av en stek. Moster är en riktig hundexpert. Nu kan jag äta lika fint som kattan Lucy! Tack moster.

Uppvaktare 2

RESURSFAMILJEN När min husse och jag kom hem från en skogspromenad, så var min resursfamilj hemma hos mig. De hade gjort jättefint på vägen, med en trevlig och välsmakande banderoll. Läste man så stod det att läsa: SVERKER 14 ÅR. Dessutom hängde det goda korvar, som en tjusig och välsmakande extradekoration.

EXPERT Det fanns inte bara korvar på väggen, utan min resursmatte gav mig en fin påse med goda hundkex. Det märks att hon är en riktig hundexpert.

Uppvaktare 3

POLLY Sedan kom Polly. Med sig hade hon sin matte, som är Mimmis mamma. (Mimmi åkte med mig i husbilen och kanalbåten.) Fast hon kom inte bara med sin matte, hon kom med ett paket också!

EXPERT När jag öppnade paketet visade det sig att Polly och Mimmis mamma är riktiga Sverkerexperter. Det innehöll nämligen gott hundgodis. Det är precis vad jag behöver.

LEKFULL Polly är inte så gammal än, så hon tyckte att det var roligt att jaga runt Stig på gräsmattan. Trots att hon skällde duktigt, lät Stig sig inte bekommas. Han är en robot.

DAMMVATTEN Har man jagat gräsklippare, så blir man törstig. Jag bjöd Polly att dricka ur min bästa vattenkälla, husses sunkiga damm. Det är det godaste vattnet här hemma.

4 kommentarer:

  1. Vad Polly liknar Elliot.Bor hon i närheten?

    SvaraRadera
  2. Vilken uppvaktning du fick! Du fick väl hand om allt smaskens själv, eller har husse glufsat i sig det mesta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nästan allt smaskens är undanstoppat för senare bruk. Dock skulle det inte förvåna mig om husse har snattat en tuggpinne. De är så goda.

      Radera