29 juni 2014

En titt i minnenas bildarkiv

UNGDOMSPORTRÄTT Redan som fyraåring var jag fantastisk stilig. Det syns tydligt på denna bild. Jag vill inte skryta, men just denna bild har prytt en etikett på en vinflaska.

Visst kan det vara spännande att sitta och titta på gamla bilder från forntiden. Det är vad jag låter dig göra idag. Med andra ord har jag inget vettigt att skriva om denna händelselösa dag.

Jag satt alltså och bläddrade i mitt digitala bildarkiv. Där finns jättemånga bilder. 57.886 stycken närmare bestämt. Tyvärr är inte alla på mig, men ganska många. Då får du se lite av de äventyr jag varit med om.
De äldsta bilderna är tagna med enkla digitalkameror, så bildernas kvalité gör mig inte rättvisa.
Fast huvudsaken är att jag syns. Det måste du hålla med om.

Hej så länge
Sverker

Leg. minnesmästare

FÖRBJUDET När jag åkte kanalbåt i Frankrike 2003, så skulle jag alltid ha flytväst på båten. Jag fick dessutom inte gå runt båten, utan jag skulle gå inomhus. Därför går jag runt båten utan flytväst. Exmatte var så nervös att jag skulle trilla i vattnet. Det var roligt.

TRÅKIGT När jag åkte husbil i Frankrike 2004, så skulle min Agnes klippa Julia. Det tog väldigt lång tid, så jag tyckte det var lika bra att sova. Exmatte sitter och läser.

BUDFÖRING Att springa fram och tillbaka mellan min husse och min exmatte var roligt. Normalt sett sprang jag i skogen, men just här springer jag på ett fält.

VAKTHUND Har man ansvaret för två treåringar, så gäller det att vara på sin vakt. Det är Evan och Emily som hälsar på mig. Det bor i Seattle, så de kommer inte så ofta. Idag är de 13 år vardera och jag är 14 år. Det blir 40 år tillsammans. Det är exmatte som leker med det omkullfallna trädet.

2 kommentarer:

  1. Ja du är verkligen synnerligen tjusig, det är konstigt att du inte har någon käresta!! Men iofs jag är ju också fulländad på alla sätt och är kroniskt ensamstående :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är samma med min husse, men det förstår man ju. Men att jag…

      Radera