30 juni 2013

Det märks att min Agnes är hemma

BLOMMOR Det finns nästan aldrig blommor på bordet, utom när min Agnes är hemma. Hon har tränat i 22 år. Numera tar hon med skaften också när hon plockar uteblommor. Då kan man ställa dem i en vas och göra om dem till inneblommor.

Hej vad det går när min Agnes kommer hem. Helt plötsligt, bara sådär, så städas det i uterummet och det hamnar blommor på matsalsbordet.

Min Agnes undrade om vi skulle äta frukost i uterummet igår. Nu gick inte det, eftersom vi inte fick plats där inne bland alla grejer.
Utan någon som helst förvarning så drog min Agnes igång med att röja, sopa och dammsuga i det överbelamrade uterummet.
Sedan när det var dags för kvällsmål, så var det så fint så du kan inte ana. Det serverades pizza som vi hade varit inne i stan och köpt. Jag fick smaka och den var god.
Dessutom fanns det fina blommor på matsalsbordet, som jag och min Agnes hade plockat.
Det märks att Agnes är min, så duktig som hon är.

Hej så länge
Sverker

Leg. Agnesälskare

STÄDA Här har faktiskt redan det mesta försvunnit från mitt uterum. Inte finns det många gamla löv på golvet heller. Min Agnes är effektiv, när hon är i röjartagen.

GOTT Mitt uterum återinvigdes med pizzafest. Agnes tycker att Tranåspizzorna är godare än de som finns i Uppsala. Jag kan inte uttala mig, eftersom jag förvägrats att äta pizza när jag är i Uppsala. Men det kan väl bli ändring på det.

5 kommentarer:

  1. Fick du bara en nypa av pizzan? Snålt!

    SvaraRadera
  2. Jag fick lite kanter senare. Nypan var bara för att bilden skulle bli bra. Jag är lättmutad.

    SvaraRadera
  3. Mmmmmm, pizza... vad duktig du ar, Agnes!

    SvaraRadera
  4. Vad härligt att ha en Agnes! Skulle man kunna få låna henne?

    SvaraRadera