25 januari 2013

Boots saknar husse och hans godistilldelning

HYPNOTISÖREN Förr i tiden, när husse var och hälsade på Boots i Seattle, behövde han inte försöka att hypnotisera godisburken så att godisbitarna ska trilla ut. Nej, förr i tiden så räckte det att jama lite och titta på husse så kom det en godis flygande. (Bilden har Boots matte Stephanie tagit.)

Det finns en katt som saknar husse i alla fall. Det verkar inte vara en fransk katta, men väl en amerikansk katt. Det är den snart 19-åriga katten Boots. David, Stephanie, Evan och Emily bor i hans hus i Seattle.

När husse var där, så tyckte han att Boots var för lite bortskämd. Husse och Boots började med en bortskämningskurs. Den blev faktiskt riktigt framgångsrik, med tanke på den korta tid som fanns till förfogande.
Bara ett exempel är att när Boots märkte att det var dags att äta, gick han och satte sig vid husses plats långt innan husse hade satt sig på sin stol. Enligt rykte blev Boots rikt belönad med både det ena och det andra. Mest kattgodis.
Jag upptäckte också att en av Lucys godisburkar var öppnad och tullad på. Antingen har Boots fått smaka, eller också åt husse på flyget som inte bjöd på något.
Fast vi vet ju förstås inte om Lucy vill ha sitt godis, den otacksamma kattan. Annars offrar jag mig gärna.

Hej så länge
Sverker

Leg. tiggmästare

VÄRME Nu när inte husse är hos Boots och tilldelar belöningar i form av kattgodis i tid och otid, för Boots återta sin plats framför brasan. Där trivs han, enligt husse, fastän han har blivit av med sina juldekorationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar