28 januari 2013

Bilder ur livets dagbok

SPANING En mycket lämplig temabild för dagens blogg. Du ser mig stå och spana i min skog, men den kan också tolkas som en spaning på den tid som flytt.

Ibland kan det vara spännande att bläddra i det gamla fotoalbumet och återuppväcka gamla minnen (= jag kommer inte på något annat att skriva om).
Idag minns jag från 2002 till 2004.


Det var mina ungdomsår, så de var ganska aktiva. Dessa aktiviteter tog också lite på krafterna, så jag sov lite då och då också.
Det var också en period då jag reste runt mycket i världen. Därför är det lite blandade bilder från hemma runt mitt hus där jag bor för det mesta och några från andra ställen när jag bodde i husbil.
Kännetecknande för alla bilderna är att de är väldigt bra. Jag är nämligen med på samtliga.

Hej så länge
Sverker

Leg. minnesmästare

PAUS Det var väldigt varmt ute, och det gör att jag hade blivit lite trött. Det här är taget hemma hos en lekkamrat, Diana, som jag har i södra Frankrike. Hennes hus är sådär 500 år gammalt, så det har hunnit svalna inomhus under årens lopp. Det var skönt.

STOLLEPROV På den här vägen körde husse med husbilen. Det var precis så den fick plats och inte trillade ner över kanten. Men vi klarade det i alla fall, vilket var skönt. Vägen gick till Tora och Anders, som hade hyrt ett hus i Toscana.

ATLET Har du sett vilken spänst, vilken elegans. Jo, det är allt jag som kommer flygande för att sekunden senare sväva högt över ribban. Så duktig är jag. Som du förstår så är bilden tagen på Sommenbygdens Brukshundsklubb, som ligger på promenadavstånd från mig.

UPPTAGET Det är inte konstigt att jag blänger lite. Här har jag bäddat ner mig i min säng och ligger riktigt skönt. Sen kommer husse och aspirerar på min plats. Oförskämt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar