25 oktober 2012

Det blir varken förlovning eller bröllop

SMYGFOTO Har du sett sådana här bilder på Lucy och mig, ska du veta att de är smygtagna. Visst är vi vänner, särskilt Lucy är vän, men därmed inte sagt att vi ska förlova oss.

Alla rykten som illvilliga personer har spridit om min förlovning dementeras härmed å det bestämdaste. Att jag och Lucy skulle byta halsband är tagit helt ur luften, vilket inte hindrar skandalpressen att antyda att så skulle vara fallet. Alltså: att Madde och Chris skulle ha låtit sig inspirerats av Lucy och mig är inte sant.

Nog för att jag har sett fotografer smyga runt i buskarna och tagit bilder av Lucy och mig. Det är ju något som jag får leva med på grund av mitt kändisskap, men jag trodde väl aldrig att de skulle försöka para ihop mig och en fransk katta.
Enligt Aftonbladet lär drottning Silvia ha sagt att Chris är en svärmorsdröm (=mycket pengar). Det kan man knappast påstå om Lucy. En gatflicka från Toulouse, är knappast den livskamrat man kan önska sin västgötaspets. Dessutom är hon katt.
Nej, vi är bara vänner Lucy och jag. Vi har visserligen flyttat ihop, men det är faktiskt bara hon som har flyttat ihop. Att vi delar säng är helt hennes initiativ, jag är helt oskyldig.
Dessutom kommer jag att fortleva mitt liv som oförlovad. Att jag skulle hitta någon som kunde vara mig värdig, är näst intill en omöjlig uppgift även för mig.
Hej så länge
Sverker

Leg. oförlovad

PÅFLUGEN Som du ser är Lucy väldigt mycket för att gosa med mig, men du ska veta att jag låter detta ske ytterst motvilligt. Jag antar att det är sådana fransyskor är.

JAKTLEK Ibland tröttnar jag på kattan och jagar iväg henne. Lucy missuppfattar allt och tror att jag försöker leka. Det är faktiskt lätt att tröttna på katter.

NEJ Även om Lucy försöker allt, till exempel nosar mig på svansen, så säger jag ett klart nej till såväl förlovning och bröllop. Lucy lär vara av annan uppfattning.

3 kommentarer:

  1. Jag tror du är kär i Lucy.Det är inget att skämmas för Sverker.Har man flyttat ihop och ligger med varandra så måst du gifta dig med henne. Blir det i Säby kyrka?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag måste förtydliga: Lucy ligger JÄMTE mig. Jag ligger för mig själv.

      Radera
  2. Synd att du inte vill gifta dig med Lucy. Ni passar så bra ihop och hade säkert blivit ett jättefint par. Det är ju aldrig försent att tänka om... Vem vet, kanske blir det ni två ändå till slut! :)
    Hälsningar från en trogen läsare som beundrar västgötaspetsar

    SvaraRadera