21 augusti 2012

TrT satte fel objekt i centrum

TABBE Jag fanns där hela tiden. Beredd på att låta mig intervjuas av Bernt och fotograferas av Janne. Men vad tror du Tranås Tidnings utsända gör? De väljer min Agnes som objekt fastän jag fanns där. Det är som ta en skorpa, när det finns tårta.

Igår var de här från tidningen. Nu tror du självklart att det var för att prata med mig och ta några stiliga bilder. Men inte! Det var min Agnes de ville prata med.

Anledningen var tydligen att hon hade gått i skola i tre år i Toulouse. Men hur många hundkurser har jag inte gått i Tranås? Betydligt viktigare information för tidningens läsare, skulle jag vilja säga.
Om nu ändå min Agnes skulle vara i tidningen, så måste du ju medge att bilderna hade blivit betydligt bättre om jag hade varit med på dem också.
Nej, jag är inte ett dugg avundsjuk. Jag tycker bara synd om läsarna.

Hej så länge
Sverker

Leg. opublicerad

ETTAPUFF Så här såg min Agnes ut på förstasidan. Tänk om det hade varit med ett huvud av Sverker också, så mycket bättre det hade blivit.

ARTIKELN Det blev inte så stort i tidningen minsann. Det var mycket större när tidningen skrev om mig. Av ganska naturliga skäl, eftersom jag är mer spännande än min Agnes.

BEKLÄMMANDE Ja, vad kan jag göra mer än sitta här och se lite sorgsen ut. Tänk dig alla prenumeranter som fick dagens tidning och hittade min Agnes där, men inte mig. Det var nog inte roligt för dem.

3 kommentarer:

  1. Tur att du har din blogg så man får se o höra denna vackra kloka hund Sverker! Läser hällre bloggen än Tranåstidning.Bettan o Lufsen

    SvaraRadera
  2. Då skulle ju inte jag kunna läsa om dig som bor här i Blekinge.
    Nä blogga du tidningar duger bara att tina skaldjur på ;-))
    MVH Kina

    SvaraRadera
  3. You have to admit, Sverker, it IS a nice article. and afterall, poor Agnes does not write her own blog so someone needs to write about her.

    SvaraRadera