5 maj 2012

För mycket av det goda är inte nog

OTILLRÄCKLIGT Många kanske tycker att det skulle räcka med en tidning. Det gör det i normala fall, men i just detta nummer (19) är det en artikel om mig, Sverker. Då kan man aldrig få nog. Egon och jag har just beundrat den fina sidan och vi är bägge överens att det är den bästa veckotidningssida vi har sett.

Om du inte har sett det än, så är det en artikel om mig i senaste numret av Hemmets Veckotidning (nummer 19). Det är skönt att åtminstone en av alla tidskrifter tar sitt förnuft till fånga.
Naturligtvis blev det en försäljningssuccé utan motstycke, så resursmatte har fått dammsuga alla tidningsställen för att hitta några exemplar. Dessvärre fanns det inte tillräckligt många att tillgå.


Visst är det underbart att få se något så obeskrivligt vackert som mig, när du slår upp en tidning? Jag kan nu hoppas att den samlade svenska veckopressen följer upp med andra artiklar om mig. Jag är ju alltid något att skriva om och visa bilder på.
Du har ju alltid min blogg som tröst, men det kan ju vara trösterikt att ha en bild på mig jämte din säng. På så sätt kan det vara det sista du tittar på innan du somnar och det första du ser när du vaknar.
Tyvärr så var husse med på den stora bilden. Det var himla synd, med tanke på att det finns så många bilder på bara mig. Egon hade kunnat få vara med också, för han är så snäll.

Hej så länge
Sverker

Leg. tidskriftskändis


FULLÄNDAT Att där tog jag i med bildtextrubriken. Som du själv kan se, så hade sidan varit mycket bättre om inte husse hade varit med. Men om du tänker bort honom, så blir sidan fulländad.

11 kommentarer:

  1. Du var så fin Sverker i tidningen!
    Vi tycker att du är bäst och smartast!

    SvaraRadera
  2. Tack, vad roligt! Och vad roligt att ni tycker rätt.

    SvaraRadera
  3. Sudden Stisse Armani Aamos och matte5 maj 2012 kl. 20:42

    Oj! Hoppas det finns en tidning kvar till oss.
    Klart att vi vill läsa om värdens smartaste sverker i tidningen också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hoppas jag också. För er skull.

      Radera
  4. Men åh så spännande!! I morgon är det jag som åker och köper en tidning. Jag vill absolut inte missa reportaget om dig, du är min absoluta favorit!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förstår dig så väl. Du har ju helt rätt.
      PS. Jag vill bara berätta att husse fuskar ibland när han gör mat. Han använder dina recept!!! DS

      Radera
    2. Men åh så glad jag blir, Sverker! Hoppas att du också gillar mina recept, för det blir väl en del fördisk. Jag måste nog rentav hitta på någon rätt som jag tillägnar dig.

      Radera
  5. Jag har tidningen i min ägo, men ännu inte hunnit läsa/E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då får du skynda dig. Men å andra sidan är det ju aldrig för sent att läsa om mig.

      Radera
  6. Hej Sverker. Jag köpte tidningen redan i måndags för att inte riskera att bli utan. Du är SÅ BRA tycker Ingegerd.

    SvaraRadera
  7. Du tycker helt rätt Ingegerd!

    SvaraRadera