18 februari 2011

En världssensation

I dag hade de bägge journalisterna Bertil och Annelie den stora turen och lyckan att få träffa mig. Resultatet av mötet blir en artikel, som kommer att vara avstampen i deras globala karriär!

När man arbetar på en lokaltidning, visserligen en stor lokaltidning, får man ofta skriva och fotografera händelser som oftast inte är världssensationer. Men ibland händer det.

Idag hände det för de bägge journalisterna Annelie Wagnström (reporter) och Bertil Ring (fotograf). Ett scoop (=en jättegrej man är ensam om) kommer inte av sig själv. Det behövs en rejäl research för att det ska bli riktig, riktigtt bra. Det är vad som har skett.

Det kommer ett reportage om mig i Smålands Tidningen, Tranås Tidning och Vetlandaposten om mig och min blogg. Visst är det roligt för de bägge journalisterna! De kommer att bli först i den internationella tidningsvärlden med den nyheten! Deras namn kommer nu att spridas över världen. Jag riktigt kan se när de går och hämtar Stora Journalistpriset ur konungens hand.

Själv börjar jag bli lite mätt på framgångar runt om i vår värld, så jag bryr mig inte så mycket. Det kan ju dock vara roligt för dem. Jag vill gärna hjälpa dem, eftersom jag arbetat tidigare på tidningen.

Jag kan bara önska Bertil och Annelie lycka till med deras nu ofrånkomliga internationella karriär!

Hej så länge
Sverker

Leg. tidningskändis (igen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar