17 maj 2013

Kränkt, förnedrad, lurvig och stinkande

KRÄNKT Här sitter jag och lider. Tvättningen har gjort mig lurvig och jag stinker som en nyduschad människa. Livet är inte alltid roligt när man blir kränkt på detta sätt.

Med mycket listighet och visst besvär, lyckades jag fixa en bra parfym åt mig. Du såg det igår. Det var bara så lite, så att min husse inte skulle märka något.
När vi hade gått och lagt oss i går, husse i min säng som vanligt, så utbrast han:
– Du luktar kogödsel, Sverker!


Klart jag gjorde. Jag hade ju rullat mig i det, även om det inte fanns så mycket som jag hade önskat.
– Det blir duschen, Sverker, sade min husse irriterat.
Sålledes tvingades jag in i duschen av min oförstående husse. Han begriper sig inte på hundar. Jag schamponerades med hundschampo och sköljdes både länge och väl. Väldigt obehagligt måste jag säga.
Efter att ha blött ner badrummet, mattan utanför och min säng samt tre av fyra fåtöljer där nere, så släpptes jag ut i trädgården. Där tog jag ett efter-dusch-rus. Då springer man många varv på gräsmattan så fort jag kan.
Mina välparfymerade lakan blev också utsatta för en tvätt. Vad värre var så hängdes de ut, så nu vet grannarna att vi har lakan som stinker frisk luft.

Så idag när jag vaknade var förödelsen total. Jag var lurvig och stank som en nyduschad människa. Är det rätt att göra så här mot en västgötaspets?

Hej så länge
Sverker

Leg. kränkt

SKYLTAR Det är riktigt otrevligt att husse hänger ut mina lakan på tork ute. Nu ser ju mina grannar att jag kommer att sova i något friskluftskoncentrat. Synnerligen kränkande.

DUSCHRUS 1 Bästa sättet att bli av med obehaget efter en dusch är att rusa det av sig.

DUSCHRUS 2 Ju fortare jag springer, desto mer förtränger jag obehaget.

DUSCHRUS 3 Springer jag riktigt, riktigt fort, så känner jag knappt min nya äckliga doft. Vem vill lukta hundschampo, när det finns kogödsel?

5 kommentarer:

  1. Man riktigt ser i din blick hur irriterad du är över att ha blivit duschad! Klart man måste tokrusa för att förtränga eländet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är bästa sättet. Sen hämnas jag ju lite genom att blöta ner hela huset.

      Radera
  2. Livet är fullt av förtretligheter Sverker, det är bara att inse! Men det kommer säkert nya chanser att gotta sig i väldoft. Trevlig pingst önskas både du och husse!

    SvaraRadera
  3. Hej Sverker!

    Vilken tur att jag hittade din blogg så jag fick något snyggt att vila ögnonen på (dig såklart) och lite rolig läsning!! Jag är en stor beundrare av västgötaspetsar då jag träffat Ymer och Gusten, vet inte om de är bekanta? Om de nu är det så säg inte att jag skrev att du är snygg då kanske de blir lite svartsjuka :) Hälsningar från Anna-Karin i Örebro! PS: du ser verkligen lidande ut

    SvaraRadera
  4. Jag tycker nog att du blev riktigt snygg, Sverker. Men jag vet hur man lider under tiden eländet pågår.....det har min spetsar berättat. Dom har varit SPA! Lider ff, fastän tre veckor har gått!!

    SvaraRadera