2 mars 2013

Känd Tranåsatlet erkänner bloddopning

FUSKARE Den kände Tranåsatleten som efter en pressande intervju av mig erkänner att kanske han har bloddopat sig. Dock vill han inte framträda med namn och bild. Det är ju inte utan att många har undrat över ”atletens” stiliga kropp. Kan man bli så fulländad naturligt?

Ska det aldrig ta slut. Återigen kan jag avslöja en fuskare. Den här gången är det inte en skidåkare, utan en atlet med extra stilig kropp.
– Jag var helt omedveten om att det skulle vara otillåtet, säger atleten till mig när jag samtalar med honom framför spegeln.


Denna dopning har pågått i flera år till och från, enligt vad jag har kunnat förstå från en källa som vill vara anonym (=husse).
– ”Atleten” har så fort chansen dykt upp, begärligt vräkt i sig av bloddopningen. Detta har pågått sedan han var valp, säger den anonyma källan.
– Jag är oskyldig, replikerar ”atleten” till mig i spegeln.
– Det var min tränare som gav det till mig. Jag trodde det var tillåtet kosttillskott.
Ryktet säger också att ”atleten” har introducerat bloddopningen till en fransk katta. Hur är det med det?
– Med tanke på hennes förflutna som gatflicka i Toulouse, var nog inget ätbart främmande för henne, replikerar ”atleten” med ett stött tonfall.
– Jag hade hellre tagit det hon åt.
Vem är den skyldige här? Ja det är svårt att säga. Beskyllningarna studsar fram och tillbaka som bollen under en pingismatch.
– Kommer du att sluta att bloddopa dig nu? Denna allvarliga samvetsfråga slungar jag ut till ”atleten” som jag ser i spegeln.
– Inte om tillfälle gives, svarar han lite klurigt och slickar sig på nosen..

Hej så länge
Sverker

Leg. avslöjare


BEVIS Vad fanns i kylskåpet? Jo, bloddopning av billigaste kvalité: EPO-stinn blodpudding. Är detta ett bevis, eller är det någon annan som dopar sig?

BEVISET Här fick jag det på bild. ”Atleten” står och vräker i sig bloddoping (inringat). Nu har hans stiliga kropp fått en förklaring: FUSK!!!

MEDLÖPARE Inte nog med att ”atleten” själv nyttjar bloddoping, han sägs ha lockat med den franska katta som sågs i hans släptåg i höstas.

4 kommentarer:

  1. Ja jäklar du Sverker, vad bloddopad man är lite till hunds!

    SvaraRadera
  2. Måste erkänna att även jag bloddopar mig lite ibland. Ändå är jag inte i närheten av din fantastiska kropp. :(

    Ha en bra söndag Sverker. <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det krävs ju lite träning också och framför allt att man är en västgötaspets.

      Radera