24 februari 2013

Jag och Lucy kan hjälpa Agnes studera hemma


STUDIEOBJEKT Jag förstår inte varför Agnes ska behöva åka till Uppsala för att studera djur i diken. Du ser själv. Här hemma har jag diken och jag är ett djur. Jag kan alltså studeras när jag går i dessa diken. Eller hur?

Det är onödigt och dyrt att Agnes ska studera djur i diken i Uppsala. Jag var själv i Uppsala för bara någon vecka sedan, och jag såg inte precis något dike. Dessutom har hon ingenstans att bo. I mitt hus har hon ett eget rum.

Är det högfärd som har drivit Agnes att lämna Tranås till förmån för Uppsala? Visserligen har kyrkan i Uppsala två torn, men hon skulle precis lika gärna kunna studera här hemma.
Om hon nu ska ägna sin framtid åt det minst sagt suspekta ämnet djur i diken, så går det lika bra att göra det i Tranås. Jag har diken precis utanför min dörr (nästan). Och jag är ett djur, som när som helst kan kliva ner i diket. Det finns för övrigt flera diken att välja emellan. Då kan hon mycket lätt studera djur i diken, med specialinriktning Sverker. På sommaren kryllar det dessutom av insekter i dikena och fjärilar flyger omkring som landar då och då på någon blomma som pryder dikena.
Jag är dessutom nästan säker på att Lucy skulle flytta hem också och trava runt i dikena och på så sätt hjälpa Agnes med studierna.

Hej så länge
Sverker

Leg. dikeshund

FRAMTID Visst ser det trevligt ut med alla församlade vid frukostbordet. Det skulle kunna bli en framtida verklighet, om Agnes bara kunde nöja sig med ett torn på kyrkan.

4 kommentarer:

  1. Fruntimmer är underliga!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår inte hur Agnes kunde lämna Dig. Den blicken Du ger henne på fotot säger ju allt. Lucy verkar ha intresset på annat håll, men hon har ju också visat att hon är lite opåplitlig och inte kommer hem./E-beth

      Radera
    2. Jag försöker hypnotisera till mig lite mat. Lucy fick ändå. Hon är bortskämd, jag är tvärtom inte alls bortskämd. Mer hemmaskämd.

      Radera