8 mars 2013

En hyllning till alla mina kvinnor den 8 mars


EXMATTE Fastän jag hjälpte min exmatte med de flesta dagliga sysslorna, till exempel att mäta badtemperaturen, så dög jag inte för henne. Den 8 mars för åtta år sedan upplyste hon oss om att hon hittat grönare gräs. Hade hon varit hemma, hade jag bjudit på en tårta.

AGNES För fyra år sedan drog min Agnes till Frankrike bara för att få gå och släpa runt på bröd under armen. När hon äntligen kommer hem till ett civiliserat land, så flyttar hon till Uppsala. Hade hon varit hemma, hade jag bjudit på en tårta.

LUCY Jag öppnade mitt hem för den franska kattan, före detta gatflickan i Toulouse. Hon till och med fick fördiska och ut och gå tillsammans med mig. Men vad händer? Hon vill inte lämna Per i Mantorp och den goda maten hon får där. Hade hon varit hemma, hade jag bjudit på en katttårta.

6 kommentarer:

  1. Du får helt enkelt äta tårtan själv!

    SvaraRadera
  2. Du har helt enkelt haft otur Sverker/E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan man ju påstå. Detta trots att jag viftat på svansen åt alla.

      Radera
  3. Är helt övertygad om att dina kvinnor fullkomligt älskar dig. Bara otur att livet ibland, ganska ofta förresten, gör att man inte kan ha sina kära nära sig. Jag saknar också lillmatte och lill-lillmatte väldigt mycket./Lotus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förstår dig Lotus. Jag vet precis hur det är.

      Radera