10 mars 2013

Det var samma låt som vann i år också

SAMMA Varje år när husse tittar på Melodifestivalen är det samma låt som vinner, nämligen ”Fel låt”. Den vann i år igen. Förra året var ett undantag, då rätt låt vann. För att riktigt njuta av dålig musik, sköljde de ner tonerna med te och kaffe.

Igår var minsann Essa här. Essa är husses kusins barn, men Essa är inget barn. Min Agnes, Tora och Felicia var hemma också. Alla satt de och titta på Musikfestivalen, där de dömde ut alla bidrag som kassa. Dessutom vann som vanligt ”Fel låt”.

Felicia tyckte att en banan skulle vinna. Övriga höll på Yamaha, eller vad han hette. Jag höll inte på någon, då hela jippot är långt under min värdighet.
Husse klagade dessutom på vinnarens frisyr. Han hade håret på samma sätt som husse hade i sin ungdom, när han hade en Vespa han for fram på. Man behövde inte ha hjälm på den tiden, nämligen.
Nu ser vi fram mot den stora finalen, då fel låt kommer att vinna igen.

Hej så länge
Sverker

Leg. musikälskare

OINTRESSERAD Min Agnes och Essa tog del av den mediokra tävlingen, under tiden som jag tog mig en välbehövlig tupplur. Det gäller att vara pigg i morgon, så jag kan väcka husse vid 6-taget. Att engagera mig i en meloditävling är jag alldeles för kulturell för.

FELRÄTT Årets felaktig vinnare var väldigt glad, efter förvåningen hade lagt sig. Han gratuleras till den oväntade bedriften av förra årets rätta vinnare.

2 kommentarer:

  1. Det var helt klart fel som van tycker vi också här!
    Herr Tokyo skulle vunnit.

    SvaraRadera