8 december 2012

Himmelska bilder från mitt grannskap

DRAMATISKT Vilket ljus! Vilken kraft! Jag blir helt tagen när jag ser en sådan här bild. Dessutom är ju molnen i bakgrunden också lite dramatiska.

Om sanningen ska fram, fast det finns ju ingen anledning att den ska göra just idag, så har det inte hänt så mycket idag. Vi har varit inne och handlat lite. Naturligtvis har jag tagit husse på en promenad också.
Dagens bilder är jättegamla. De är sedan igår.


Det var en konstig sak igår. Det tog ett tag innan jag kom underfund om vad det var. Solen syntes lite då och då. Det brukar den inte göra. Det ovana himlafenomenet fick husse att vända bort kameran från mig och upp mot himlen.
Dessutom fick husse spel när den ena flocken med vildgäss efter den andra drog förbi. Tydligen kör de i samma korridor som flygplanen från världen till Stockholm och vice versa.
Därför är det händelselösa bilder idag. För att inte prata om texten. Den glömmer vi! Imorgon kan jag däremot presentera en världssensation som hände idag. Vi hoppas på bättre bilder på den i morgon – om händelsen upprepar sig.
Hej så länge
Sverker

Leg. himmelskådare

BEVISET Du kanske tvivlade när jag sade att solen syntes lite då och då igår? Här har du i alla fall beviset. Den runda ljusa cirkeln, är själva solen.

FLYKTINGAR Husse har full förståelse för att vildgässen flyr landet för att leta rätt på ett i deras och husses tycke skönare klimat. Jag är helt nöjd med som det är nu. Lite snö, lite kallt, lite prefekt.

FÅGELSPANARE Det går inte att undvika att upptäcka vildgässen när de kommer flygande. De skriker och gormar som det värsta tonårsgäng. De kan inte ens flyga tyst, utan vingslagen dånar i vinterlandskapet. Ser du vildgässen? De är mellan träden.

2 kommentarer:

  1. Nu är jag inte med riktigt. Var finns badbilderna? Äsch, kvitt samma, fina bilder på dig, gässen och snön i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj. Jag glömde att ändra. Det står badbildsförmedlare på mallen. Det blir enklare att ha en mall, så jag slipper skriva in HTML-koderna varje gång. Jag skriver i Word nämligen.
      Jag ska ändra, så att det blir rätt.

      Radera