3 september 2012

Idag tog jag med husse på en busig promenad

GAMMELVÄGEN Det här är, som du ser, inte riktigt skogen. Bara nästan. Det är en gammal väg, som har blivit till en stig. När husse var ung (=förhistorisk tid), körde han bil här. Nu går man bara.

Ibland så kan både jag och husse tröttna på att bara gå på vägar eller trottoarer. Så idag beslöt jag mig för att vi skulle busa lite. Det kan man göra då och då, och det gick ju bra. Vi åkte inte fast.

Varför vi bara har gått på vägar, är för att husse har order att hålla sig högst 15 minuter från ambulans. Men eftersom det inte har behövts någon ambulans, så tyckte vi att vi kunde busa lite idag. Således gick vi ut i skogen. Inte djupa skogen, men skogen.
Det gick faktiskt jättebra, även om husse flåsade mer än jag när vi gick den där branta backen upp mot vägen. Fast hem kom vi!

Hej så länge
Sverker

Leg. skogsvandrare

PS. Imorgon (4 september) kommer det inget. Husse ska till sjukhuset i Eksjö på kontroll (=se om han lever fortfarande). På onsdag ska jag komma tillbaka igen, hoppas jag. DS.

STIGFINNARE Det är en väldig tur för husse att han har mig. Jag hittar alla stigar i hela världen där jag bor. Det här är fortfarande på samma gamla väg som förra bilden.

SKOGSVÄG När du har gått gammelvägen, numera stigen, och kommit förbi Säteriet, kan du vika av på en skogsväg. Det är den jag går på här. På den vägen kan nog husse köra bil idag också. Men det gör han aldrig.

SNOKA Den här lilla gynnaren, inte mycket större än en fet daggmask, snokade runt på vägen just när vi hade börjat gå. Jag fick inte nosa på den.

PROMENADEN Här kan du se precis hur vi gick idag. Från första 90-graderssvängen till vi kom till trottoaren på Hättevägen är en busig sträcka. Det är trevligt att busa ibland.

1 kommentar:

  1. Så skönt att promenaden gick bra! Busa inte alltför mycket bara, det är ju bra om husse hänger med ett tag till! Hoppas det gick bra på kontrollen idag, och att husse blir starkare och friskare för varje dag som går.

    SvaraRadera