30 juli 2012

Nu väntar jag på att husse ska komma tillbaka

SPANING Nu står jag och spanar efter husse som har smitit iväg igen. Han kommer vara borta ett par veckor eller så. Det är svårt att säga.

Husse försvinner ett tag igen, så det kommer att bli en paus på min blogg ett par veckor. Han tyckte han hade det så bra på pensionatet i Eksjö och Jönköping, så nu ska han prova Linköping också. De ska bygga om honom där lite. Han påstår att han ska komma hem som en bättre människa, vilket behövs. Han kanske äntligen får klart för sig hur mycket mat jag behöver.
Men du behöver inte alls vara orolig, för jag passar både min Agnes och min Per. Jag får väl slänga en blick åt Lucy, den fula franska katten, också.
Vi ses igen så fort som möjligt.


Hej så länge
Sverker

Leg. barnvakt

GRATIS De här tunna böckerna fick husse alldeles gratis när han var i Eksjö. Med tanke på hur tunna de är, så tycker jag han har läst dem väldigt mycket.

9 kommentarer:

  1. Husse är välkommen till Linköping!

    SvaraRadera
  2. Nu önskar vi husse lycka till i Linköping och ser fram emot när han är tillbaka.Det blir tomt utan Din blogg, men huvudsaken är att husse kommer hem som en ny människa och Du kanske då får mycket mer mat./E-beth

    SvaraRadera
  3. Önskar Husse lycka till med reparationen!!
    När dom fått fason på honom på pensionatet i Linköping blir det blir nog lite extra mat till dig!
    / Wi o Lu

    SvaraRadera
  4. Simon med flock30 juli 2012 kl. 19:39

    Min matte fick också en sån där bok, fast den hette "Till dig som ska opereras med höftprotes". Hon läste också sin bok väldigt noga, och strök under saker och hade sig.

    Vi kommer också att sakna din blogg Sverker, men det viktigaste är att husse blir reparerad så du kan få mer mat sen! ;-)

    SvaraRadera
  5. Jag önskar husse all lycka med reparationen och hoppas att både han och du Sverker blir väl omhändertagna. Och jag kommer verkligen att sakna dina skriverier.
    Kom snart tillbaka!

    SvaraRadera
  6. Tänker på din Husse och på dig. Önskar att reparationen av Husse skall gå så smidigt som det bara går, så han kommer hem så fort som möjligt till sin Sverker, Agnes och Per igen. Matte och jag kommer att sakna din blogg under tiden,men viktigast är ju att Husse blir reparerad och frisk igen. Kramar från Lotus

    SvaraRadera
  7. Massor med lycka till från mig också!!! Ska tänka på er allihop, och hoppas att allt ska gå bra. De är duktiga på reparationer i Linköping! Jag är säker på att du tar väl hand om Agnes och Per under tiden som Husse är borta.

    SvaraRadera
  8. Vi säger STORT lycka till,
    både till Dig Sverker samt till Din husse, förstås.
    Vad skönt att Du har Agnes, Per och franska katten Lucy att ta hand om så länge. Då har Du fullt upp till husse kommer tillbaka.
    Hälsningar från schäfern Nemo med matte

    SvaraRadera
  9. Västgötaspetsen Semlon med sina kameler skickar sina varmaste peppkramar till dig och lilla husse!

    SvaraRadera